- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Gabriela Firea, lider detaşat în sondajele pentru Primăria Capitalei. Doi reprezentanţi PNL se bat pentru locul 2

25 Nov, 21:02 • Cornel Ghimeșan
Gabriela Firea se află pe primul loc în sondajele comandate de PNL privind intenția de vot la Primăria Capitalei, la distanță de peste 10 procente de ceilalți posibili candidați. În sondaj a fost testat şi Ilie Bolojan, preşedintele CJ Bihor, care se află la egalitate cu Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6.
Gabriela Firea, lider detaşat în sondajele pentru Primăria Capitalei. Doi reprezentanţi PNL se bat pentru locul 2

Gabriela Firea, lider detaşat în sondajele pentru Primăria Capitalei. Conducerea centrală a PNL l-a testat pe Ilie Bolojan, preşedintele CJ Bihor, pentu funcţia de primar al Capitalei. Potrivit sondajului INSCOP comandat de PNL, Ilie Bolojan este cotat la 22% intenţie de vot, la egalitate cu primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, scrie news.ro.

Citeşte şi: Primăria Capitalei reia licitația pentru finalizarea reparațiilor la Podul Grant. Contractul valorează 58 de milioane de lei

Primarul general în funcţie, Nicuşor Dan, are 17% , în timp ce liderul USR Bucureşti, Vlad Voiculescu este cotat la 11%. În afară de Ciprian Ciucu şi Ilie Bolojan, printre liderii PNL testaţi în sondaje pentru Primăria Capitalei se mai numără Rareş Bogdan, Sebastian Burduja şi Stelian Bujduveanu.

Pe vremea când era primar la Oradea, Ilie Bolojan s-a mai ciocnit în declarații cu Gabriela Firea, după ce a criticat în presa centrală modul în care e gestionat traficul din București.

Citeşte şi: Gabriela Szabo, victorie în procesul cu Primăria Capitalei. Nicușor Dan, obligat să achite daune morale

Un sondaj similar a fost făcut şi la Iaşi, datele fiind prezentate la sfârşitul săptămânii trecute de către preşedintele PNL Iaşi, deputatul Alexandru Muraru.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult