- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo 17-20 februarie. ANM anunță cum va fi vremea în weekend

17 Feb, 09:00 • Bumbeneci Diana
Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie au actualizat prognoza meteo pentru următoarele 4 zile. Iată cum va fi vremea în teritoriu.
Meteo 17-20 februarie. ANM anunță cum va fi vremea în weekend

Conform meteorologilor de la ANM, sâmbătă, în țară, valorile termice se vor situa cu mult peste cele normale la această dată în cea mai mare parte a țării; astfel, maximele se vor încadra între 5…6 grade în nord-estul Dobrogei și 15…16 grade în Banat, iar minimele vor fi cuprinse în general între -2 și 5 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări seara și noaptea în vestul, nordul și centrul teritoriului, unde pe arii restrânse va ploua slab. În zonele montane vor fi precipitații mixte, iar la altitudini mari va ninge. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe creste în a doua parte a intervalului. Dimineața și noaptea pe alocuri va fi ceață.

Meteo București

Valorile termice vor fi în continuare mai ridicate față de cele normale pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 10…11 grade, iar cea minimă de 0…2 grade.

Meteo duminică, în țară

Regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori cu mult peste normele climatologice în cea mai mare parte a țării; temperaturile maxime se vor încadra în general între 8 și 15 grade, iar cele minime între -5 și 5 grade. Cerul va fi variabil în nord-vest, dar va prezenta înnorări în restul zonelor, unde pe arii restrânse va ploua slab. La munte, iar cu totul trecător și izolat și în zonele mai joase, vor fi precipitații sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări ziua în Moldova, Dobrogea, estul Munteniei și pe crestele montane. Pe alocuri va fi ceață.

Vezi și: Meteo 1 și 8 martie. ANM anunță când vine primăvara în România

meteo
meteo

Meteo București

Regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori mai mari decât cele normale perioadei, astfel încât maxima se va situa în jurul valorii de 11 grade, iar minima va fi de 3…4 grade. Cerul va fi temporar noros, iar în a doua parte a intervalului vor fi condiții ca trecător să plouă slab. Vântul va sufla slab și moderat.

Meteo luni, în țară

Cerul va fi temporar noros și va ploua slab, ziua pe arii restrânse în sud-vest, iar noaptea local în nord-vest. La munte vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime, în scădere față de intervalul anterior dar tot peste normalul perioadei, se vor încadra între 4 și 12 grade, iar cele minime între -4 și 4 grade. Dimineața și noaptea pe alocuri se va forma ceață.

Meteo București

Cerul va fi temporar noros, iar în primele ore ale intervalului vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat. Valorile termice vor scădea față de ziua anterioară dar se vor situa tot peste normele perioadei, astfel că maxima va fi de 7…8 grade, iar minima de 0…2 grade.

Meteo marți, în țară

Vremea se va încălzi ușor față de intervalul anterior în sud și sud-est. Cerul va avea înnorări temporare și va ploua local în vestul, nordul și centrul țării și izolat în rest. La munte și cu totul trecător și izolat și în zonele mai joase, vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor situa între 4 și 13 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -3 și 4 grade. Dimineața și noaptea, pe alocuri se va forma ceață.

Meteo București

Vremea se va încălzi față de intervalul anterior. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 11…12 grade, iar cea minimă de 1…3 grade.

Ai putea citi pe acest subiect și: Codul Muncii 2024. Zilele libere plătite la care ai dreptul dacă te căsătorești anul acesta

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult