- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo 20-26 decembrie 2023. ANM anunță cum va fi vremea zilele următoare

19 Dec, 23:28 • Bumbeneci Diana
Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie anunță cum va fi vremea la noapte, dar și în următoarele zile. Temperaturile se schimbă brusc de la o zi la alta.
Meteo 20-26 decembrie 2023. ANM anunță cum va fi vremea zilele următoare

La noapte, conform ANM, cerul va fi mai mult senin, dar local în zonele joase se va semnala ceață sau nebulozitate stratiformă. Vântul va sufla slab până la moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane. Temperaturile minime, ce se vor situa în general peste cele specifice datei, se vor încadra între -8 grade în estul Transilvaniei și 7 grade în Dealurile de Vest.

Meteo București

Cerul va fi mai mult senin, dar cu probabilitate ridicată de apariție a norilor joși stratiformi sau a ceții spre dimineață. Vântul va sufla slab. Temperatura minimă va fi de -4…-1 grad.

Meteo miercuri, în România

În cea mai mare parte a țării regimul termic, în special cel diurn, se va menține peste cel specific datei. Cerul va fi variabil, dar cu nebulozitate stratiformă sau ceață la începutul intervalului pe alocuri în zonele joase de relief, iar noaptea îndeosebi în regiunile intracarpatice. Izolat vor fi condiții de burniță și, pe crestele montane, fulguieli. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, în special în Carpații Meridionali, dar și în sud-vestul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 3 și 13 grade, iar cele minime între -5 grade în estul Transilvaniei și 5 grade pe litoral.

Te mai poate interesa: Este oficial. Marcel Ciolacu: 12 milioane de români vor avea venituri mai mari în 2024. Ce se întâmplă cu taxele

București

Regimul termic, în special cel diurn, se va menține peste cel specific datei. Cerul va fi variabil, dar în primele ore ale intervalului și noaptea, probabilitatea de ceață va fi ridicată. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 11…12 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 1 grad.

Meteo joi, în România

Valorile termice, în special cele diurne, vor fi în scădere față de intervalul anterior. Nebulozitatea va fi în general persistentă în vestul, nordul și centrul țării, unde, mai ales în a doua parte a intervalului, se vor semnala precipitații predominant sub formă de ploaie, iar la munte mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare. Cantitățile de apă vor fi, pe alocuri, mai însemnate. În restul teritoriului vor fi înnorări temporare și doar cu totul izolat vor fi posibile ploi slabe.

Izolat, în centru și nord-est vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, ziua cu intensificări în zona montană înaltă și trecător în regiunile sud-vestice, iar noaptea în vest, nord și centru, cu viteze mai mari pe crestele Carpaților Occidentali și Orientali. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 și 9 grade, iar cele minime între -5 și 3 grade. Pe areale mici, mai ales dimineața, se va forma ceață.

Meteo București

Valorile termice, îndeosebi cele diurne, vor marca o scădere față de intervalul anterior. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 8 grade, iar cea minimă va fi de -3…0 grade. Mai ales dimineața, vor fi condiții de ceață.

Meteo vineri, în România

Vremea va fi în general închisă. Se vor semnala precipitații în vestul, nordul și centrul țării și pe arii mai restrânse în restul teritoriului. Acestea vor fi mai ales sub formă de ninsoare la munte, mixte în Maramureș, Transilvania, nordul Crișanei și al Moldovei, precum și în zonele deluroase din celelalte regiuni și predominant sub formă de ploaie în rest. Pe spații mici, cu o probabilita mai mare în zonele înalte de relief, se vor acumula cantități de precipitații însemnate.

Izolat, în nord-est vor fi condiții de polei. Local și temporar vântul va avea intensificări în regiunile vestice, sudice și centrale, iar cele mai mari viteze se vor atinge la munte, la altitudini mari, unde zăpada va fi viscolită. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 și 11 grade, iar cele minime între -4 grade în estul Transilvaniei și 5 grade pe litoral. Izolat se va forma ceață.

Meteo București

Vremea va fi în general închisă și trecător vor fi posibile ploi slabe. Temporar vântul va avea intensificări. Temperatura maximă va fi de 8…10 grade, iar cea minimă de 1…3 grade.

Meteo sâmbătă, în România

Vremea va fi vântoasă. Temporar vântul va avea intensificări în toată țara, dar mai ales pe crestele Carpaților Meridionali unde va fi tare și zăpada va fi spulberată. Cerul va fi parțial noros. Se vor semnala precipitații pe arii relativ extinse, sub formă de ninsoare la deal și la munte, mixte în nordul, centrul și local în vestul țării și mai ales sub formă de ploaie în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între -3 și 11 grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar cele minime între -7 și 7 grade.

Meteo București

Vremea va fi vântoasă. Cerul va fi temporar noros, iar pe parcursul zilei va fi posibil să plouă slab. Vântul va avea intensificări mai ales în prima parte a intervalului. Temperatura maximă va fi de 8…9 grade, iar cea minimă de -2…0 grade.

Estimări meteo duminică, luni și marți

Regimul termic se va situa peste cel caracteristic perioadei. Se vor semnala precipitații, cu o probabilitate mai mare în jumătatea nordică a țării. În Capitală, regimul termic se va situa peste cel caracteristic perioadei. Probabilitatea de precipitații va fi scăzută.

Poți citi: Ministerul Educației primește cel mai mare sprijin în 2024! Ciolacu vorbește despre marile schimbări: „Ne vom respecta toate angajamentele”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult