- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Echipamente auto de iarnă, în oferta Kaufland din săptămâna 24 – 30 octombrie

20 Oct, 16:11 • Andrei Alina
Vremea rece şi apropiata vacanţă a elevilor, în care mulţi probabil vor pleca la munte, îi fac pe şoferi să înceapă pregătirile pentru iarnă. Schimbarea anvelopelor de vară cu unele de iarnă este primul pas. Pentru alte echipamente puteţi consulta şi oferta Kaufland din săptămâna 24 - 30 octombrie.
Echipamente auto de iarnă, în oferta Kaufland din săptămâna 24 - 30 octombrie

Cauciucurile de iarnă sunt obligatorii atunci când se circulă pe drumuri acoperite de zăpadă, gheață sau polei. Pentru cei care au schimbat deja anvelopele, Kaufland oferă la vânzare suport pentru depozitare jante la preţ de 89.99 lei.

Pentru cei care vor să evite cozile de la vulcanizări şi se încumetă să-şi schimbe roţile acasă, Kaufland are în oferta de săptămâna viitoare maşină de înşurubat cu impact.

Citeşte şi: Anvelopele de iarnă ne vor costa mai mult decât anul trecut. Cât vom cheltui ca să le cumpărăm și să le montăm

Şi tot pentru şoferi, în oferta Kauland din perioada 24.10 – 30.10. 2022, mai găsiţi compresor mobil la 229 lei.

Citește și: Anvelope de iarnă 2022. Au revenit ninsorile în România. Când trebuie să schimbe șoferii anvelopele, pentru a nu lua amendă

 

Oferta Kaufland pentru şoferii dornici de aventuri montane

Pentru cei care iubesc aventura şi în perioada următoare plănuiescsă plece la munte, Kaufland vine cu ofertă de chingi de tractare la doar 24.99 lei şi cabluri de pornire a maşinii, în caz că rămâneţi fără baterie, la doar 59.99 lei.

Şi tot săptămâna viitoare, şoferii pot cumppra de la Kaufland cric hidraulic cu roţi la 139 lei, preţ redus de la 219.90 lei.