- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Se anunță noi investiții pentru dezvoltarea agriculturii și zootehniei! Florin Barbu aduce veștile bune: „Numai așa vom crește valoarea produselor românești”

18 Apr, 21:37 • Fundeanu Madalina
Se fac investiții pentru dezvoltarea agriculturii și zootehniei din România. Astfel, va crește valoarea produselor tradiționale românești.
Se anunță noi investiții pentru dezvoltarea agriculturii și zootehniei! Florin Barbu aduce veștile bune: „Numai așa vom crește valoarea produselor românești

Vești excelente pentru români! Țara noastră va beneficia de investiții în procesarea materiei prime, iar astfel va crește valoarea produselor tradiționale românești. Anunțul a fost făcut de ministrul Agriculturii și Silviculturii, conform informațiilor transmise de Antena 3 CNN.

Investiții pentru dezvoltarea agriculturii și zootehniei din România

Florin Barbu a anunțat, joi seară, că a prezentat celor mai puternice companii din Qatar şi Emiratele Arabe Unite potenţialul agriculturii româneşti.

„România are nevoie de investiții în procesarea materiei prime pe care o obțin fermierii noștri! Numai așa vom crește valoarea produselor românești și vom echilibra balanța comercială.

Am prezentat potențialul uriaș al agriculturii românești în cadrul întâlnirilor pe care le-am avut în ultimele două zile cu oficialii și reprezentanții celor mai puternice companii din Qatar și Emiratele Arabe Unite.”, transmite ministrul.

Ai mai putea fi interesat și de: LIVE. Nicolae Ciucă, declarații de ultim moment despre candidatura lui Cătălin Cîrstoiu. PNL ia în calcul susținerea unui candidat propriu dacă acesta se retrage

investiții în agricultură
investiții în agricultură

Florin Barbu anunţă că, în cadrul vizitei oficiale a delegaţiei Guvernului României, au fost puse bazele unor proiecte majore de investiţii în domeniul zootehnic, privind dezvoltarea de abatoare pentru procesarea cărnii de ovine, construirea unei fabrici de procesare a laptelui praf, precum şi construirea unei fabrici de procesare legume şi materie primă pentru obţinerea condimentelor.

„În cadrul vizitei oficiale a delegației Guvernului României, conduse de premierul Marcel Ciolacu, au fost puse bazele unor proiecte majore de investiții în domeniul zootehnic, privind dezvoltarea de abatoare pentru procesarea cărnii de ovine, construirea unei fabrici de procesare a laptelui praf, precum și construirea unei fabrici de procesare legume și materie primă pentru obținerea condimentelor”, a mai spus Florin Barbu, ministru al Agriculturii și Silviculturii din România.

Acesta a mai precizat faptul că toate acestea reprezintă rezultatul muncii unei echipe care își dorește și construiește pentru viitor

„Toate acestea reprezintă rezultatul muncii unei echipe care îşi doreşte şi construieşte pentru viitor”, a mai transmis ministrul Agriculturii.

Te-ar mai putea interesa și: Țeapa primită de mai mulți români din Vrancea și Buzău. Au cumpărat valută în bancnote de 50 euro, atrași de cursul avantajos, dar s-au trezit cu o surpriză