- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Se întoarce iarna în București! Meteorologii Accuweather au actualizat prognoza

03 Mar, 17:18 • Bumbeneci Diana
Iarna se întoarce în București în luna martie! Meteorologii Accuweather au actualizat prognoza - temperaturi mai mici ca în Gerar sau Făurar.
Se întoarce iarna în București! Meteorologii Accuweather au actualizat prognoza

După zilele călduroase din februarie, în martie iarna se întoarce în București. Meteorologii Accuweather anunță temperaturi negative, mult mai mici decât cele din primele două luni ale anului.

Meteorologii Accuweather au actualizat prognoza

Duminică, în București, cerul va fi noros ziua când trecător va ploua slab, apoi va deveni variabil și va crește probabilitatea de ceață sau nebulozitate joasă stratiformă. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minimă va fi de 2…4 grade.

Luni, în Capitală, vremea se va încălzi și va deveni mult mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Temperatura maximă va fi de 13…14 grade, iar cea minimă de 4…5 grade. Cerul va fi temporar noros, iar noaptea probabilitatea de ploaie va fi ridicată. Vântul va sufla slab și moderat. Dimineața vor fi condiții de ceață.

iarna
iarna

Marți, valorile de temperatură, în scădere față de intervalul anterior, se vor situa peste normele perioadei. Cerul va fi noros, temporar va ploua, iar vântul va sufla moderat, cu ușoare intensificări. Temperatura maximă va fi de 10…11 grade, iar cea minimă de 4…6 grade.

Miercuri, valorile de temperatură diurne se vor situa în jurul normelor specifice perioadei, astfel temperatura maximă se va situa în jurul a 10 grade, iar minima va fi de 3…5 grade. Cerul va avea înnorări și temporar va mai ploua slab, iar vântul va sufla slab și moderat.

Vremea în București se strică în zilele de 14 și 15 martie, potrivit prognozei realizate de meteorologii Accuweather.

Citește și: Noua decizie a ÎCCJ. Care sunt modificările aduse la drepturile salariale ale personalului Poliţiei Locale

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult