- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Sunt vizați 600.000 de români. Anunțul Hidroelectrica în legătură cu facturile tuturor

29 Nov, 13:02 • Bumbeneci Diana
Hidroelectrica face un nou anunț pentru românii care așteaptă să plătească facturile în pragul iernii. Sunt vizați 600.000 de clienți.
Sunt vizați 600.000 de români. Anunțul Hidroelectrica în legătură cu facturile tuturor

Hidroelectrica are un nou anunț pentru români. Compania emite facturile românilor pe luna octombrie 2023, astfel că este la zi cu situația de plată, după ajustările complexe de soft adaptate la modificările legislative care au avut loc.

Anunțul Hidroelectrica pentru români

Facturile Hidroelectrica pe luna octombrie au început să ajungă din această dimineaţă la clienţii celei mai mari companii de stat de energie, după ajustările de soft, conform anunțului companiei.

După facturile trimise cu întârziere, cea mai mare companiei de energie a statului, listată la bursă, este acum cu situaţia la zi și nu mai reprezintă o . Din 29 noiembrie au început să se emită facturile Hidroelectrica pe luna octombrie 2023.

Compania Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie din România, a lansat aplicația de mobil pentru cei aproape 600.000 de clienți ai săi.

Aplicația se numește iHidro și este disponibilă în atât în App Store, cât și în Google Play. iHidro sprijină clienţii companiei, printre altele, să-şi plătească facturile mai rapid, dar şi să vadă istoricul facturilor, să consulte soldul sau să transmită indexul lunar.

Aplicația iHidro se poate descărca din Google Play Store sau App Store, în funcție de sistemul de operare.

Te mai poate interesa și: Pensii decembrie 2023. Când primesc românii banii pentru sărbători

Hidroelectrica
Hidroelectrica

Clienții Hidroelectrica pot cere eșalonarea facturilor

Cât despre plata facturilor, Hidroelectrica a transmis cu câteva luni în urmă că dacă suma de plată este prea mare, clienţii pot să achite factura și în rate, dar trebuie să depună o cerere. Cererea trebuie trimisă la adresa de mail [email protected] sau poate fi depusă în format fizic la sediile sucursalelor Hidroelectrica precum și la sediul central. Plata va fi făcută în maximum şase rate lunare.

Compania Hidroelectrica are în prezent aproape 600.000 de clienţi. Facturile Hidroelectrica pot fi plătite într-un interval destul de larg, de 45 de zile în cazul clienților casnici, respectiv de 30 de zile în cazul consumatorilor non-casnici, perioade pentru care nu sunt percepute penalități.

Ai mai putea citi și: ROBOR 29 noiembrie. BNR face anunțul pentru milioanele de români care au credite în lei

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult