- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Un sibian pasionat de pescuit se laudă cu capturi record de crap și somn în Spania și Austria

16 Feb, 12:42 • Andrei Alina
Marius Mărginean are 31 de ani, este dulgher de meserie și de câțiva ani este stabilit cu familia în Austria. Este pasionat de pescuit și se laudă cu capturi record de crap și somn în Spania și Austria.
Un sibian pasionat de pescuit se laudă cu capturi record de crap și somn în Spania și Austria

Marius s-a născut în Sibiu, iar de la 10 ani este pasionat de pescuit. Împreună cu tatăl lui, tânărul mergea la pescuit la cele mai cunoscute lacuri din județ precum Șopa, Mândra și Săcel. Plăcerea de a participa la discuțiile pescarilor și bucuria de a se întoarce acasă cu captura zilei l-a fascinat de când era copil, scrie oradesibiu.ro.

În 2012, Marius s-a mutat împreună cu toată familia în Austria, însă nu a renunțat la pescuit.

Citește și: Captura unui primar la pescuit. Substanțe interzise în valoare de peste 1 milion de dolari „Credeam că este o umbră”

„În Austria sunt dulgher, fac acoperișuri și terase, iar în timpul liber merg la pescuit. Încă mergem la pescuit împreună, eu și tata. Ultima dată am mers cu frații mei și cu tata la pescuit la Ebru, ne-am întors în Spania pentru câteva zile. Tatăl meu este foarte mândru de ceea ce fac și pe această cale vreau să îi mulțumesc din inimă pentru efortul depus. Pot spune că este un tată plin de viață și cu multă dragoste pentru familie”, spune sibianul.Marius spune că este un sport costisitor și care necesită timp, însă cu siguranță unul care te face să te simți împlinit mai ales când ai o zi norocoasă și prinzi un somn de aproape 100 de kilograme. „Din pasiune am ajuns să fac investiții costisitoare pentru a continua. Am început să am capturi din ce în ce mai mari. În 2010 au fost primele capturi uriașe de somn. Crapi prindeam între 15 și 20 de kilograme, dar somni am prins și de 2 metri, care cântăreau 82 de kilograme. Pentru pescari este foarte mult de lucru și este o investiție mare. Am fost în extaz când am prins somnul 82 de kilograme. Atunci am hotărât că trebuie să mă dedic mai mult, având o satpovestește  Marius.