IT&C

Parteneriat intre Schneider Electric si HP

25 februarie 2014, ora 18:21 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
internet2.jpg
Schneider Electric colaboreaza cu HP pentru dezvoltarea unei platforme convergente de management IT si al centrelor de date, care va oferi informatii managerilor cladirilor si profesionistilor IT din organizatii.á

Solutia comuna va combina proprietatile Convergent Management Consulting Services (CMCS) ale HP cu solutia de management al infrastructurii centrelor de date (DCIM) StruxureWare for Data Centers a Schneider Electric. Solutia va permite conectarea infrastructurii fizice cu procesele de business pentru o analiza imbunatatita a impactului asupra afacerii.


äColaborand cu HP pentru oferirea unei abordari holistice privind managementul proceselor de business si sarcinile IT, continuam sa reducem distanta dintre mediul IT si cladiriö, a declarat Soeren Jensen, vicepresedinte Enterprise Management and Software in cadrul Schneider Electric.

Capacitatea StruxureWare for Data Center de a oferi vizibilitate, rapoarte si analize in profunzime asupra infrastructurii centrelor de date, precum si asupra cladirilor in care sunt amplasate acestea, ajuta tehnologia DCIM sa completeze software-ul Asset Manager al HP. Combinarea acestor doua tehnologii le asigura clientilor economii considerabile de energie si gestionarea mai eficienta a echipamentelor si serviciilor IT.Schneider Electric si HP vor integra StruxureWare for Data Centers cu HP Universal Configuration Management Database (UCMDB), ceea ce va permite comunicarea si compatibilitatea dintre platformele de solutii pentru DCIM si Managementul Serviciilor IT (ITSM). De asemenea, HP va mapa functiile si proprietatile solutiei StruxureWare for Data Centers in Convergent Management Consulting Framework. Aceasta mapare le va permite consultantilor sa ofere recomandari informate privind implementarea solutiei in centrele de date ale clientilor si sa determine cea mai buna cale de a integra sistemele generale ITSM si DCIM in mediul IT.

Software-ul end-to-end DCIM al Schneider Electric permite monitorizarea, operarea, analiza si optimizarea proceselor de alimentare cu energie electrica, racire, securitate si consum al energie in centrele de date.

Companie specializata la nivel global in managementul energiei, cu operatiuni in mai mult de 100 de tari, Schneider Electric ofera solutii integrate pentru diverse segmente de piata, detinand pozitii de lider in domeniul infrastructurii, al proceselor industriale, automatizarilor in constructii si al centrelor de date sau retelelor. Schneider Electric are, de asemenea, o prezenta extinsa si in domeniul aplicatiilor pentru segmentul rezidential. Compania numara peste 140.000 de angajati si a realizat venituri din vanzari in valoare de 24 miliarde de euro in 2012.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 15 August 2022, 13:29
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter