- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Vodafone lanseaza abonamente cu target pe familii

15 Sep, 12:41 • Redactia DailyBusiness
Operatorul de telefonie mobila Vodafone Romania lanseaza doua abonamente destinate famiilor, cu preturi de 12,99 euro/luna (TVA inclus), respectiv si 10,99 euro/luna, au anuntat reprezentantii companiei.
Vodafone lanseaza abonamente cu target pe familii

Diferenta dintre cele doua abonamente este data de numarul de minute oferite pentru membrii familiei. Cel mai scump include 2.000 de minute, iar cel de 10,99 euro – 1.000 de minute. Ambele abonamente ofera 150 de minute in retea si 25 de minute nationale.

La abonamentul lunar de grup se adauga cate 1 euro/luna (TVA inclus), pentru fiecare membru al familiei.

Vodafone lanseaza si o oferta disponibila online pentru cei care aleg un abonament de voce mobila, fixa sau de date mobile si care pot primi o reduceri la achizitionarea unui telefon mobil, minute sau sms-uri gratuite.

Vodafone Romania a raportat un venit in scadere cu 17,3% in primul trimestru fiscal incheiat la 30 iunie, fata de perioada similara a anului trecut, si o scadere trimestriala a numarului de clienti cu 0,6%, ajungand la 9,53 milioane de clienti.

Principalii concurenti ai Vodafone sunt Orange si Cosmote. Cel din urma a anuntat recent achizitia operatorului Telemobil, detinatorul brandului Zapp in Romania.