LIFESTYLE

600 de abonamente cu reducere la Untold Festival pentru clientii unui operator telecom

24 iulie 2015, ora 15:02 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Digi Untold.jpg
Mai este doar o saptamana pana la Untold Festival, unde artisti electro-dance-music din intreaga lume vor urca pentru prima data pe aceeasi scena.

Daca esti client al companiei RCS & RDS, iti plac 
AVICII, ARMIN van BUUREN, DAVID GUETTA, DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE si vrei platesti 199 lei (plus taxele eventim) in loc de 289 lei (plus taxele eventim) pentru abonamentul Early General Acces, acceseaza contul personal de client,ContulMeuDigi, in perioada 24 – 29 iulie 2015 si ai sansa de a castiga maxim doua coduri de reducere din cele 600 puse la dispozitie, prin simpla completare a adresei de email in chestionarul disponibil in pagina principala a contului personal.

Daca nu ai contul de client activat, intra acum inContulMeuDigi , activeaza-l si poti fi unul dintre castigatori. Concursul se va termina in momentul in care se vor epuiza cele 600 de coduri disponibile.


Codurile de reducere vor fi afisate automat castigatorilor si trimise pe email, iar valabilitatea acestora este de 24 de ore de la generarea acestora pentru a achizitiona abonamentele direct de pe site-ul eventim.ro.Pentru a beneficia de reducere, trebuie sa selecteazi optiunea 
“Reducere Untold” si sa introduci codul de reducere. Acesta faciliteaza cumpararea unui singur abonament. Abonamentele Early General Access iti ofera acces la toate evenimentele din Untold Festival.

Vei avea acces pe toate cele 4 zile, din 30 iulie pana pe 2 august.

In calitate de partener de telecomunicatii, RCS & RDS ofera participantilor, pe toata durata festivalului, acces gratuit la internet in zonele marcate „FREE Wi-Fi”, prin reteaua Digi Wi-fi.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 17 Mai 2022, 16:07
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter