- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Cele mai citite articole ale saptamanii pe DailyBusiness.ro

23 Jun, 09:30 • Redactia DailyBusiness
Cititorii au decis: iata articolele care au captat cel mai mare interes in saptamana 16 iunie 2013 - 23 iunie 2013
Cele mai citite articole ale saptamanii pe DailyBusiness.ro

Borza raspunde atacului femeilor din PDL: Hidroelectrica nu este o societate de lauze

Pulicat in 17 iunie 2013, 1480 afisari
Remus Borza, administratorul judiciar al Hidroelectrica, este acuzat de Organizatia de Femei a PDL ca a concediat abuziv 10 viitoare mamici. Vezi ce replica are avocatul care ar putea scoate din insolventa cel mai mare producator de energie al statului.

Incepe „vanatoarea” bogatasilor. Cum vrea statul sa-i taxeze pe miliardarii de carton
Pulicat in 17 iunie 2013, 1092 afisari
Nou infiintatul „DNA Fiscal” se pregateste sa declanseze „vanatoarea” imbogatitilor din „Epoca de Aur a Consumului”. Expertii pregatiti la scoala celebrului IRS american au in vizor 30 dintre cei mai bogati oameni de afaceri din Romania. Cum vrea statul sa ii stoarca de banii pe care acestia nu ii pot justifica, aflati dintr-o analiza DailyBusiness.ro

„Judecata de Apoi” in business. Cum poti cumpara masini si imobile la pret de chilipir
Pulicat in 19 iunie 2013, 882 afisari
Anii de criza incep sa isi arate efectele negative. Insolventele si procedurile de faliment declansate din 2009 incoace au ajuns, in sfarsit, la deciziile finale, astfel ca piata executarilor silite a explodat. Daca vreti sa va cumparati un utilaj, o masina, un imobil sau un teren, acum este momentul sa gasiti cele mai bune oferte, afirma expertii in lichidari.

Fara Prima Casa, adio cumparatori: 15 cartiere risca sa „dispara” de pe harta imobiliara din Bucuresti
Pulicat in 19 iunie 2013, 823 afisari
Exista premisele unei scaderi accelerate a preturilor in cartierele bucurestene in urmatorul interval de aproximativ 3 luni, atat cat se estimeaza ca va mai dura pana la epuizarea fondurilor disponibile prin Prima Casa, conform ultimelor date publice furnizate de Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii.

Gruia Stoica, GFR: Degeaba esti bogat daca tara este saraca
Pulicat in 18 iunie 2013, 806 afisari
Antreprenorul anului 2013 trebuie sa fie atent la ceea ce este in jurul sau, la tara sa si la comunitatea sa, a declarat, marti, Gruia Stoica, proprietarul grupului Grampet, care se afla in cursa pentru privatizarea CFR Marfa.