MEDIA & MARKETING

Cele mai citite articole ale saptamanii pe DailyBusiness.ro

01 decembrie 2013, ora 09:30 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
P.jpg
Cititorii au decis: iata articolele care au captat cel mai mare interes in saptamana 24 noiembrie 2013 - 01 decembrie 2013
Ce ne facem cu postacii? Fabricantii de iluzii intr-un Internet tot mai democratizat (Interviu DB)
Pulicat in 28 noiembrie 2013, 1022 afisari
Cu totii ne confruntam cu postacii, un anumit tip de "angajati" care intretin un fenomen considerat nociv, atat pentru canalele media, prin care acestia actioneaza, cat si pentru consumatori, pe care ii manipuleaza. Vezi cum se duce batalia pe opinii intr-o lume care isi pierde pe zi ce trece spiritul critic, cine cade primul in plasa iluziilor si care este miza de care se agata "stapanii" acestor oameni.

De ce te-ai muta la tara: Orasul, locul unde supravietuirea devine misiune imposibila
Pulicat in 25 noiembrie 2013, 962 afisari
Migratia catre zone rurale, o tendinta tot mai evidenta la nivel global, se manifesta si in Romania. Viata la tara prezinta avantajul unui trai in armonie cu mediul, dar in acelasi timp poate fi o alternativa de supravietuire la marile aglomerari urbane. Ai avea curajul sa te muti la sat?

Prea "de la tara": Covalact, nevoita sa-si apere originile rurale
Pulicat in 25 noiembrie 2013, 884 afisari
O disputa de la OSIM ar putea pune bete in roate unei campanii de promovare a brandului de lactate Covalact, ajuns celebru in urma reclamelor care sugereaza intoarcerea la natura si traditie prin expresii precum "prea ca la tara"."Discursul m-a facut mandru". Cum relateaza presa chineza vizita lui Li Keqiang in Romania
Pulicat in 28 noiembrie 2013, 871 afisari
"Premierul Li a facut o treaba excelenta... sinceritatea si umorul lui, precum si fascinanta lui experienta personala... rareori un discurs a fost intrerupt cu aplauze calduroase... am simtit personal caldura si ospitalitatea romanilor". Sunt citate dintr-un articol publicat in cotidianul chinez de limba engleza Ecns.cn, articol pe care il puteti citi mai jos.

Romanul care a infuriat Barcelona. Ce isi disputa la Bucuresti puternicul club de fotbal
Pulicat in 28 noiembrie 2013, 681 afisari
Futbol Club Barcelona, al doilea cel mai bogat club de fotbal din lume, cu venituri anuale de peste 600 milioane de dolari, are o disputa la Bucuresti cu un cetatean roman. Vezi cum a reusit acesta sa atraga furia catalanilor.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 21 Octombrie 2020, 01:49
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter