MEDIA & MARKETING

Cristian Burci, autorizat de Concurenta sa preia Prima Tv

27 ianuarie 2014, ora 13:07 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
B.jpg
Consiliul Concurentei a autorizat operatiunea de concentrare economica prin care SC Graffiti Red SRL, companie controlata de Cristian Burci (foto), preia controlul asupra SC SBS Broadcasting Media SRL si SC Prime Time Productions SRL.

"Autoritatea de concurenta a evaluat operatiunea de concentrare economica din punct de vedere al compatibilitatii acesteia cu un mediu concurential normal, in conformitate cu Regulamentul privind autorizarea concentrarilor economice", se arata in comunicatul CC.

Graffiti Red face parte din grupul de companii controlat de Cristian Burci, activ in principal, pe piata agentiilor de publicitate si pe cea de editare si comercializare a publicatiilor.

Companiile achizitionate apartin grupului SBS si activeaza in domeniul productiei si difuzarii programelor de televiziune si radio.In Romania, S.C. SBS Broadcasting Media S.R.L detine licenta postului de televiziune Prima TV.

Cristian Burci a declarat, in decembrie, ca primele schimbari la Prima TV se vor vedea dupa avizul Consiliuliui Concurentei. Postul trebuie "revitalizat si intarit in zonele de entertainment, de digital, de stiri, de comedie", a spus el.

Seful Grafitti Red nu a dat detalii despre valoarea tranzactiei, dar a precizat, la acea data, ca deal-ul "s-a facut in functie de situatia financiara a Prima TV", care a avut pierderi de milioane de euro in ultimul an.

Intrebat cine va conduce Prima TV, Cristian Burci a mentionat ca de management se va ocupa actuala echipa de conducere, adica Mihaela Dumitru, actualul director general, si Veronica Sorescu, director de programe.

Cititi si:
Concurenta analizeaza preluarea Prima TV de catre Cristian Burci
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 17 Septembrie 2021, 15:33
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter