MEDIA & MARKETING

"Post confiscat": Antena 3 se muta in casa noua

18 ianuarie 2015, ora 19:44 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
antena.jpg
Reducerile de salarii de la 1 februarie si disponibilizarea a 50 de angjati nu sunt singurele vesti proaste pentru angajatii Antena 3 la inceput de an.


Acestia vor veni la lucru in afara Bucurestiului. Antena 3 (dar si Antena 1) isi muta redactia si studiourile in cladirea Willbrook, din Otopeni, in care activeaza un alt canal de stiri, Realitatea TV, scrie ReporterVirtual.ro.

Pregatirile sunt in toi (amenajarea studiourilor), iar Mihai Gadea speră să poată finaliza operatiunea pana la 1 martie. Directorul Antenei 3 a solicitat punerea la dispozitie a trei microbuze de transport pentru angajati. Acestea sunt furnizate de Willbrook (Realitatea TV si compania Samsung, care activeaza in acelasi complex, beneficiaza de unul singur), conform sursei citate.

Pe langa motivul reducerii cheltuielilor, mutarea Antena 3 intr-o noua casa ar putea avea ca explicatie si evenimentele din vara anului trecut.In august 2014, procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a spus ca DNA nu confisca Antena 3, ci Ministerul Finantelor executa sediul unde postul fuctioneaza. Ea a negat categoric afirmatia ca Antena 3 este confiscata de DNA sau de orice alta institutie a statului, intrucat Antena 3 nu a avut nicio calitate in acest proces, in care au fost condamnate definitiv mai multe persoane, printre care si Dan Voiculescu.

Acesta a fost condamnat la 10 ani de inchisoare cu executare, in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare (ICA).

Voiculescu a primit pedeapsa maxima prevazuta in noul Cod penal, legea mai favorabila in cazul sau. Totodata, i se interzic mai multe drepturi, printre care dreptul de a fi ales, timp de cinci ani. Prin aceasta sentinta, Curtea de Apel i-a dublat lui Voiculescu pedeapsa data de Tribunalul Capitalei la fondul procesului.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 19 Septembrie 2021, 19:52
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter