- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Trilulilu.ro anunta o noua incercare de monetizare

07 Oct, 17:18 • Redactia DailyBusiness
Portalul autohton de continut video Trilulilu.ro a lansat sectiunea Canale, destinata partenerilor care vor sa-si distributie continutul video online si sa-l monetizeze prin publicitatea video, a anuntat compania.
Trilulilu.ro anunta o noua incercare de monetizare

Astfel ca, dupa parteneriatul anuntat anterior cu televiziunea online HappyFish.ro, Trilulilu.ro a mai incheiat parteneriate si cu Realitatea.net si Port.ro.

„Am identificat multe oportunitati prin care atat noi, cat si partenerii nostri, sa avem de castigat. Trilulilu are cea mai mare comunitate de consumatori de continut video din Romania, cu peste 2,2 milioane de vizitatori unici pe luna. E o audienta importanta, la care poate avea astfel acces orice producator de continut video profesional”, a declarat Sergiu Biris, director si unul dintre fondatorii Trilulilu.ro.

Odata cu aceasta lansare va fi introdusa si optiunea prin care advertiserii sa poata targeta publicitate direct pe continutul video premium oferit in canalele partenerilor, prin sistemul automat dezvoltat de Trilulilu, accesibil la adresa http://publicitate.trilulilu.ro.