REAL ESTATE, CARIERE

Impact il numeste pe polonezul Bartosz Puzdrowski in functia de CEO

25 august 2016, ora 09:49 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Bartosz Puzdrowski1.jpg
Incepand cu data de 1 septembrie a acestui an, functia de CEO a companiei Impact Developer & Contractor, primul dezvoltator imobiliar privat din Romania, va fi ocupata de Bartosz Puzdrowski, pentru un mandat de 3 ani. Polonezul a fost mandatat de Consiliul de Administratie al companiei sa indeplineasca aceasta functie dupa o selectie riguroasa.

Bartosz Puzdrowski are peste 20 de ani de experienta in domeniul imobiliar, ocupand functii de conducere in companii imobiliare specializate pe segmentele rezidential, office si comercial.

A fost, printre altele, membru de consiliu in cadrul companiei ICON Real Estate in Polonia si Finlanda, fiind responsabil pentru proiecte de dezvoltare si renovare rezidentiala si office in Varsovia si Helsinki, director general al departamentului de dezvoltare imobiliara in cadrul Marvipol Group si CEO al Polnord SA (dezvoltatori rezidentiali de top din Polonia, listati la Bursa de Valori Varsovia).

De asemenea, a ocupat pozitiile de Country Manager pentru Polonia si Tarile Baltice in cadrul Avestus Real Estate (un important dezvoltator imobiliar comercial din regiunea Europei Centrale si de Est), director al departamentului de dezvoltare al ECE Projektmanagement Polska (unul dintre cei mai mari dezvoltatori si investitori in centre comerciale din Europa), precum si manager de dezvoltare regionala in cadrul McDonald’s Polonia.Este absolvent al facultatii de Filozofie si Sociologie si al facultatii de Management din cadrul Universitatii din Varsovia, precum si al programului de Executive MBA Varsovia – Illinois, cu specializarea in administrarea afacerilor si comert.

Impact activeaza pe piata imobiliara din Romania incepand din anul 1991, cand a demarat o serie de proiecte rezidentiale in zona de nord a capitalei, devenind astfel unul dintre cei mai vizibili dezvoltatori imobiliari din Bucuresti. Intre anii 1997 - 2007, Impact a dezvoltat si vandut in nordul capitalei 10 ansambluri rezidentiale, cu peste 100 de vile. La acestea se adauga alte patru proiecte rezidentiale in Ploiesti, Oradea si Constanta, dar si primul imobil de birouri de clasa A din zona Baneasa-Pipera, denumit Construdava Business Center.

Cel mai important si de anvergura proiect al companiei este cartierul GREENFIELD, cel mai mare ansamblu rezidential din sectorul 1 (peste 3.000 rezidenti). In primul semestru al acestui an, Impact a contractat in Greenfield peste 300 de apartamente, insumand o valoare totala de 23,85 milioane euro (TVA inclus), acesta fiind cel mai bun rezultat semestrial inregistrat de companie din 2008 pana in prezent.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 07 Iulie 2022, 00:19
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter