- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Cele mai deficitare zone la capitolul \”toalete\”: Centrul Capitalei si Delta, pe lista

01 Jul, 16:56 • Redactia DailyBusiness
Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism a intocmit lista zonelor turistice deficitare la capitolul toalete din Romania, localizand peste 150 de obiective turistice care au probleme in acest sens. Delta Dunarii este zona care are nevoie de cele mai multe investitii de acest tip. Pe lista sunt si mai multe manastiri din Bucovina, dar si zone din centrul Bucurestiului - Piata Romana, Piata Revolutiei, Cismigiu, Lipscani.
Cele mai deficitare zone la capitolul \toalete\: Centrul Capitalei si Delta, pe lista

Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism a demarat, pe 19 mai, o campanie pentru a identifica zonele de interes turistic deficitare la capitolul toalete publice. Lista completa a zonelor deficitare o puteti vizualiza aici.

Absenta toaletelor din zonele de interes turistic a ajuns sa constituie o problema pentru imaginea Romaniei in conditiile in care in acest an se doreste mai mult ca oricand dezvoltarea turismului intern, prin legi precum cea a tichetelor de vacanta ce stimuleaza turismul intern sau prin campanii de promovare externa ce incearca dezvoltarea turismului, au declarat reprezentantii institutiei.