- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Cele mai luxoase hoteluri din lume

07 Dec, 19:05 • Redactia DailyBusiness
Jurnalistii de la Forbes au realizat un top al celor mai luxoase hoteluri din lume, in urma unor inspectii anuntate, dar si inopinante, realizate din ianuarie si pana in octombrie, la hoteluri de 4 si 5 stele.
Cele mai luxoase hoteluri din lume

Wynn, Las Vegas

Apartamentele din turnurile hotelului Wynn din Las Vegas ofera cea mai noua senzatie in materie de primire VIP. Este singurul loc din Las Vegas ce ofera privilegii inca de la sosirea oaspetilor pe aeroport, inainte de a li se oferi whiskey in limuzinele Phantom Rolls Royce. Acestea ii escorteaza pe clienti pana la hotel, care pretinde ca detine cea mai mare flota din America de Nord de astfel de masini.

Chateau du Sureau

Seminee, baldachine si paturi cu clopotei, camerele inalte ca intr-o catedrala si vederile catre varfurile muntilor Sierra Nevada fac din Chateau du Sureau o ascunzatoare romantica unica. La hanul cu 10 camere ce se aseamana cu un castel nu exista receptie sau formalitati pentru cazare.

Four Seasons Hualalai

Acest hotel ilustreaza peisajele naturale din Hawaii, prin holul neacoperit si brazdat de aranjamente florale colorate, prin verandele decorate cu lava neagra, prin camerele cu vedere la ocean si cele doua piscine exterioare pe care le detine.

Montage, Beverly Hills

Camerele din cadrul acestui hotel hollywoodian deschis in 2008 ofera un refugiu pentru adulti. Cu un design in stilul colonial spaniol, hotelul ofera clientilor perne personalizate, brodate cu initialele lor.