- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Complexul hotelier Dunarea din Eforie va fi redeschis dupa investitii de 5,5 mil. euro

25 May, 10:06 • Redactia DailyBusiness
Complexul hotelier Dunarea din Eforie Nord va fi redeschis in luna iunie, dupa finalizarea unor lucrari de extindere si modernizare, incepute in 2007, care au necesitat investitii de circa 5,5 milioane euro.
Complexul hotelier Dunarea din Eforie va fi redeschis dupa investitii de 5,5 mil. euro

„Este vorba despre 27 de corpuri de cladire cu 305 camere care au fost renovate complet”, a declarat Raluca Zaharia, managerul complexului hotelier, citata de Mediafax.

„Totodata, a fost construita o sala de conferinte pentru 500 de persoane, un club pentru clientii de afaceri si o piscina exterioara, iar restaurantul complexului a fost modernizat si extins la 800 de locuri”, a adaugat Zaharia.

Pentru primul an de functionare, reprezentantul complexului hotelier se asteapta la un grad de ocupare de 65-70%.

„Estimam o rata de ocupare de 65-70% pentru primul an de functionare si ne propunem sa promovam, pe langa turismul de leisure, si partea de business, iar de anul viitor vom trece pe sistemul all inclusive, pentru a atrage cat mai multi clienti”, a mai spus Zaharia.

In ceea ce priveste tarifele de cazare, acestea vor ajunge la 230 lei de persoana pe noapte in varful sezonului estival.

Deschiderea oficiala a complexului Dunarea, clasificat la 3 stele, va avea loc pe 14 iunie.

Unitatea este detinuta de firmele Zack-Com Impex Constanta si Star 95, iar managementul este asigurat de o companie hoteliera independenta, mySTOhotels. Aceasta din urma mai are in administrare hotelurile Mercur si Minerva din statiunea Mamaia, Regal si Belvedere din Costinesti, Olguta din Eforie Nord, complexul de vile Caltun Zanoaga din Venus, 3 vile in Predeal si hotelul Dunarea din Delta Dunarii.