- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Criza leaga parteneriate intre agentiile de turism: Accent Travel & Events s-a aliat cu Egencia

09 Feb, 11:44 • Redactia DailyBusiness
Accent Travel & Events a incheiat un parteneriat exclusiv pe piata din Romania cu Egencia, a cincea companie de travel management la nivel global si parte a Expedia, lider mondial in turismul online, a anuntat compania.
Criza leaga parteneriate intre agentiile de turism: Accent Travel & Events s-a aliat cu Egencia

Agentia se alatura astfel unei retele globale de parteneri, Egencia Global Alliance, reprezentata in 24 de tari si care deserveste nevoile de calatorie ale clientilor corporatii cu prezenta multinationala.

„Parteneriatul Accent Travel & Events cu Egencia va insemna pentru noi cresterea portofoliului de clienti corporatii”, a declarat Lucian Boronea, director general Accent Travel & Events.

Infiintata in 1999, agentia Accent Travel & Events ofera un pachet complex de servicii turistice: ticketing, cazari interne si externe, pachete leisure, organzari de evenimente si programe incentive.

In portofoliul de clienti corporate se numara in prezent OMV Petrom, Orange, Carrefour, Realitatea-Catavencu, MKB Romexterra Bank. Are sediul central in Bucuresti si doua puncte de lucru secundare, in Bucuresti si Ploiesti. In 2008, cu o cifra de afaceri de 22,5 mil. euro, s-a situat pe locul 6 in topul agentiilor de turism din Romania.