- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Gecad ePayment ofera solutii de plata online la agentiile membre ANAT

12 Nov, 15:28 • Redactia DailyBusiness
Gecad ePayment si Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT) au incheiat joi un parteneriat ce vizeaza facilitarea achizitiei de bilete de avion si pachete de vacanta prin plata online cu card bancar, direct de pe site-urile agentiilor.
Gecad ePayment ofera solutii de plata online la agentiile membre ANAT

Ca parte a acestui parteneriat, Gecad ePayment ofera un pachet de servicii de comert electronic, cu toate instrumentele si facilitatile de care are nevoie o agentie de turism pentru a accepta plati online si pentru a gestiona comenzile web. Oferta este valabila pentru toti membrii ANAT.

„Asociatia agentiilor de turism are peste 800 de membri, iar majoritatea nu ofera clientilor in momentul de fata posibilitatea de a plati online cu cardul pentru pachetele de vacanta pe care le achizitioneaza sau pentru biletele de transport”, a declarat Carmen Sebe, CEO Gecad ePayment.

„Prin acest parteneriat, ne dorim sa ii incurajam pe cat mai multi dintre ei, inclusiv pe cei aflati la inceput de drum sau pe cei care nu au inca o prezenta online, sa isi diversifice modalitatile de plata pe care le ofera clientilor, in special acele agentii care se adreseaza atat pietei interne, cat si celei internationale”, a adaugat Sebe.

In prezent, turismul este unul dintre domeniile care au o pondere semnificativa in comertul electronic romanesc cu plata online prin card bancar. Potrivit ultimelor rapoarte, turismul si serviciile de transport reprezinta nu mai putin de 38% din numarul tranzactiilor inregistrate prin platforma ePayment in primele 9 luni ale acestui an.

„Urmare a parteneriatului incheiat cu ANAT, ne asteptam ca numarul agentiilor de turism care folosesc platforma ePayment sa ajunga la finalul anului viitor la 200”, a adaugat Carmen Sebe.

Gecad ePayment este integrator de solutii pentru comert electronic, lider pe piata romaneasca de sisteme de plati online, potrivit estimarilor proprii. Compania dezvolta si detine in prezent 3 solutii proprietare – ePayment, Avangate si ARMS.

ePayment este dedicata exclusiv pietei interne, tuturor persoanelor juridice care au o afacere comerciala online; Avangate si ARMS se adreseaza atat pietei interne cat si celei internationale de distributie electronica de software.

ANAT este o organizatie care are drept scop reprezentarea si apararea intereselor profesionale ale membrilor sai, pe plan intern si international.