- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Targurile de turism nu vor mai fi organizate la Romexpo

16 Dec, 13:32 • Redactia DailyBusiness
Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT) va muta, din 2010, targurile de profil de la Complexul Expozitional Romexpo, printre locatiile preferate numarandu-se Palatul Parlamentului si Romaero, a declarat primvicepresedintele asociatiei, Alin Burcea, potrivit Mediafax.
Targurile de turism nu vor mai fi organizate la Romexpo

Astfel, targul de turism din primavara, care in mod traditional avea loc la Romexpo, va fi organizat in perioada 18-21 martie la Palatul Parlamentului.

Urmatorul targ de turism va avea loc in mai si va fi organizat fie in Parcul Izvor, fie la Romaero Baneasa.

Agentiile de turism explica aceasta decizie prin neintelegerile avute cu Romexpo la targul din toamna acestui an. Cu ocazia targului respectiv, Romexpo a inchiriat Ministerului Turismului aproape tot parterul Pavilionului Central, iar agentiile au fost nevoite sa inchirieze standuri la etaj, cu o vizibilitate mai redusa.

„Dorim ca noi sa organizam targurile in alte locatii, avand in vedere ca 80% dintre clientii respectivelor evenimente sunt membri ai Asociatiei”, a spus prim vicepresedintele ANAT.

El a adaugat ca un alt motiv al deciziei de schimbare a locatiei a fost faptul ca in ultimii ani Romexpo a promovat foarte slab targurile pe care le-a gazduit.