- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Tarom anunta o noua promotie pentru bilete, la cursele interne

12 Jan, 15:06 • Redactia DailyBusiness
Compania Tarom introduce tarife speciale pentru toate destinatiile interne operate, ce pornesc de la 34 euro pentru un bilet dus-intors, in contextul orientarii clientilor catre tarife mai mici si al diminuarii cererii pe piata de profil.
Tarom anunta o noua promotie pentru bilete, la cursele interne

Cel mai mic tarif, de 34 euro/bilet dus-intors(cu toate taxele incluse), este practicat in cazul curselor Bucuresti-Bacau. Cel mai mare tarif, care porneste de la 53 euro, este aplicat curselor Bucuresti-Cluj.

De asemenea, compania lanseaza o oferta speciala si pentru destinatia Salzburg, cu tarife incepand de la 128 euro cu toate taxele incluse, pentru bilete dus – intors. Biletele pot fi achizitionate in perioada 11 ianuarie – 15 februarie 2010, iar perioada de calatorie este intre 27 februarie si 27 martie 2010. Oferta este valabila la achizitionarea de pe website-ul companiei.

Tarom opereaza un zbor pe saptamana pe ruta Bucuresti – Salzburg – Bucuresti, in ziua de sambata. Tarifele dispun de un numar limitat de locuri, pot varia in functie de modalitatea de achizitie (plata card internet, plata in agentii proprii Tarom) si sunt supuse unor termeni si conditii.

Compania Tarom estimeaza pentru anul 2009 pierderi de 90,9 milioane lei (21,4 mil.euro), la venituri de 1,1 miliarde de lei (260 mil.euro). In 2008, Tarom a inregistrat venituri de 1,4 miliarde de lei (380 mil. euro). iar pierderile au fost de 6,3 milioane lei (1,7 milioane euro).