- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Tarom extinde oferta \”9 euro plus taxe\” pentru 5 destinatii

27 Nov, 16:55 • Redactia DailyBusiness
Linia aeriana nationala Tarom a anuntat extinderea ofertei "9 euro plus taxe", pentru destinatiile Belgrad, Salonic, Amsterdam, Bari si Salzburg cu plecare din Bucuresti, la biletele achizitionate incepand cu 28 noiembrie, pana pe data de 13 decembrie, anunta oficialii companiei.
Tarom extinde oferta \9 euro plus taxe\ pentru 5 destinatii

Biletele cumparate pot fi utilizate doar in perioada 7-27 decembrie.

Astfel, biletul unei curse cu taxe incluse Bucuresti-Belgrad va costa 92 euro, Bucuresti-Salonic va costa 93 euro, Bucuresti-Amsterdam 96 euro, Bucuresti-Bari 102 euro, iar Bucuresti-Salzburg va costa tot 102 euro.

Tarom opereaza 3 zboruri pe saptamana pe ruta Bucuresti – Belgrad – Bucuresti, in zilele de luni, miercuri si vineri, zboruri zilnice pe ruta Bucuresti – Salonic – Bucuresti, zboruri zilnice pe ruta Bucuresti – Amsterdam – Bucuresti, 3 zboruri pe saptamana pe ruta Bucuresti – Bari – Bucuresti in zilele de luni, miercuri si vineri si 1 singur zbor pe saptamana pe ruta Bucuresti – Salzburg – Bucuresti, in ziua de sambata.

Linia nationala a inregistrat o scadere de 10,6% a numarului de pasageri transportati din si inspre Romania in primele 9 luni ale anului, fata de perioada similara din 2008, pana la 1,19 milioane.