- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Tarom mai adauga 3 destinatii in oferta de zbor \”9 euro plus taxe\”

20 Nov, 17:35 • Redactia DailyBusiness
Linia aeriana Tarom a adaugat alte 3 destinatii in oferta de zbor la pretul de 9 euro plus taxe, respectiv Budapesta, Zurich si Lyon, spun reprezentantii companiei.
Tarom mai adauga 3 destinatii in oferta de zbor \9 euro plus taxe\

Astfel, pentru un bilet pe cursa Bucuresti-Budapesta va costa in total 92 euro, Bucuresti-Zurich 108 euro si Bucuresti – Lyon 114 euro. Oferta este valabila in perioada 21 noiembrie – 6 decembrie.

Tarom opereaza 4 zboruri pe saptamana pe ruta Bucuresti – Budapesta – Bucuresti, in zilele de luni, marti, joi si vineri, 4 zboruri pe saptamana pe ruta Bucuresti – Zurich – Bucuresti in zilele de marti, miercuri, vineri si duminica si 4 zboruri pe saptamana pe ruta Bucuresti – Lyon – Bucuresti in zilele de luni, miercuri, vineri si duminica.

Initial Tarom lansase aceasta oferta pentru destinatiile Budapesta, Salonic si Atena, pentru perioada 7-22 noiembrie, si Venetia si Sofia, Roma pentru biletele achizitonate in perioada 31 octombrie-15 noeimbrie.

Tarom a inregistrat o scadere de 10,6% a numarului de pasageri, transportati din si inspre Romania, in primele 9 luni ale anului, fata de perioada similara din 2008, pana la 1,19 milioane.