- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Wizz Air ar putea prelua o parte din pasagerii British Airways, afectati de greva

16 Dec, 14:53 • Redactia DailyBusiness
Compania aeriana low cost Wizz Air dispune de bilete pentru cursele de pe aeroportul londonez Luton pentru pasagerii British Airways, afectati de greva insotitorilor de zbor din perioada Craciunului si a Anului Nou, a anuntat, miercuri, compania.
Wizz Air ar putea prelua o parte din pasagerii British Airways, afectati de greva

„Ca raspuns la greva insotitorilor de zbor British Airways, ce va avea loc in perioada 22 decembrie – 2 ianuarie, Wizz Air informeaza pasagerii afectati de situatie, de disponibilitatea unor bilete pentru cursele de la aeroportul londonez Luton, in perioada Craciunului si a Anului Nou”, se arata in comunicatul Wizz Air.
[img=489][/img]
Wizz Air detine rute alternative fata de British Airways din Londra spre Budapesta, Kiev, Bucuresti, Sofia si Varsovia. Compania britanica foloseste aeroportul Heathrow, iar Wizz Air aerogara Luton, din Londra

Linia aeriana British Airways a anuntat ca va intra in greva pentru 12 zile in perioada Craciunului si a Anului Nou, decizie ce va afecta circa 1 milion de pasageri ai companiei care isi programasera un zbor in aceasta perioada.

Wizz Air a transportat peste 7,6 milioane de pasageri in ultimele 12 luni. Flota companiei este compusa in prezent din 26 de aeronave Airbus A320, ce opereaza de pe 11 baze din Polonia, Ungaria, Bulgaria, Romania, Ucraina si Cehia.