- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Wizz Air reprogrameaza zborurile de noapte, din cauza restrictiei Aeroportului Baneasa

20 Oct, 17:01 • Redactia DailyBusiness
Compania aeriana low-cost Wizz Air isi reprogrameaza, incepand cu 25 octombrie, zborurile operate din Bucuresti in intervalul orar 00:00 si 7:00, din cauza restrictiei de noapte implementata de Aeroportul Baneasa, a anuntat marti societatea.
Wizz Air reprogrameaza zborurile de noapte, din cauza restrictiei Aeroportului Baneasa

Reprezentantii aeroportului au hotarat ca aeronavele cu greutatea la decolare de peste 50 de tone sa nu mai zboare de duminica, in intervalul mentionat, din cauza nivelului ridicat de zgomot.
[img=408][/img]
In pofida timpului scurt avut la dispozitie, de luni, Wizz Air reusit sa reprogrameze zborurile dintre 25 octombrie si 16 decembrie.

Perioada Craciunului va fi, de asemenea, revizuita cat de curand, au spus reprezentantii Wizz Air.

Pasagerii vor fi contactati prin intermediul call-center-ului si informati cu privire la modificari.

Wizz Air a transportat peste 7,5 milioane de pasageri in ultimele 12 luni. Flota companiei este compusa in prezent din 26 de aeronave Airbus A320, ce opereaza de la 11 baze din Polonia, Ungaria, Bulgaria, Romania, Ucraina si Cehia. Recent, Wizz Air a anuntat deschiderea celei de-a 12-a baze, in iulie 2010 in Wroclaw (Polonia).

Fluxul de pasageri inregistrat pe Aeroportul Baneasa din Capitala a crescut cu circa 22% in primele 6 luni, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, pana la 937.366 pasageri.