BURSE

Protocol de colaborare intre BVB si MCSI pentru sprijinirea IMM-urilor din IT&C

05 februarie 2016, ora 16:15 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
bvb-mcsi.jpg
Bursa de Valori Bucuresti (BVB) si Ministerul Comunicatiilor si pentru Societatea Informationala au semnat, pe 5 februarie 2016, un protocol de colaborare, dedicat sprijinirii IMM-urilor din sectorul IT&C. Cele doua entitati vor demara impreuna o serie de programe, menite sa aduca antreprenorii mai aproape de piata de capital, prin finantarea pe piata AeRO si pe piata principala a Bursei de Valori Bucuresti.

In primavara acestui an, va fi demarat un program de sase saptamani, cu sase workshopuri ale IMM-urilor din IT&C care isi vor prezenta afacerea in fata investitorilor.

Programul este o platforma pentru noi emitenti privati pe piata AeRO, menit sa reinventeze pitchingul pentru investitori in perspectiva listarii si sa conecteze IMM-urilor bune cu investitorii individuali, manageri de fonduri, private equity, business angels si persoane fizice care provin din programele educationale BVB.

Pe langa conectarea companiilor cu investitorii, platforma va beneficia de un parteneriat editorial unic, cu mass-media si bloguri specializate pe economic, IT&C, telecomunicatii si servicii. Desfasurarea programului:  

- Vor fi invitate/preselectate companii din sase regiuni ale tarii, 10 companii/regiune, total 60 de companii, care vor prezenta povestile lor de afaceri si de crestere intr-o sesiune de pitching dedicata sectorului din care provin, sau regiunii specifice, sau unui anumit model de poveste de crestere (de exemplu, companii care doresc sa stranga bani pentru a isi extinde serviciile in strainatate sau companii care doresc sa isi dezvolte noi linii de business). Publicul va vota pentru prezentarea fiecarei companii, luand in considerare diferite criterii de evaluare. Va fi comunicat dupa eveniment, in mod individual, pentru fiecare companie in parte, criteriul la care a obtinut cel mai mare scor (cu declaratii ale reprezentantului companiei si argumente de corelare a companiei cu criteriul de evaluare respectiv).

- Pentru sesiunea de pitching, fiecare companie va fi sprijinita de un Consultant Autorizat (sa pregateasca prezentarea, sa isi vanda povestea de business). Dupa sesiunea de pitching, compania si Consultantul Autorizat vor intra in discutii privind procesul de listare efectiva pe bursa (procesul nu este obligatoriu).

- Intrucat este vorba de un program de marketing, toti Consultantii Autorizati vor fi invitati sa se alature programului (http://www.bvb.ro/ForCompanies/AeroForShares/ListOfConsultants), insa doar cei interesati vor adera efectiv la program.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
ex: ipopescu@yahoo.com
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Materialele zilei din BURSE
in | 0 vizualizari | 0 comentarii

Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Ultima ora
Joi, 24 Mai 2018, 01:12
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter