BURSE

Tradeville încheie un parteneriat cu brokerul nr. 1 mondial în tranzacţionarea de CFD-uri

14 martie 2017, ora 17:53 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
biciu.JPG
Tradeville îşi consolidează poziţia pe piaţa din România, prin încheierea unui parteneriat, la finele anului trecut, cu IG Markets Ltd. – brokerul nr. 1 din lume în tranzacţionarea instrumentelor derivate de tip CFD (contracte pentru diferență).


IG Group este membră a FTSE 250 Index, având o capitalizare de piață de £1,9 miliarde (februarie 2017). La nivel mondial, IG Group este o organizație cu mai mult de 152.600 clienți activi în toată lumea (mai 2016), are sediul la Londra și birouri in toată Europa, Africa, Asia-Pacific, Orientul Mijlociu și SUA.

Prin acest parteneriat, i
nvestitorii români vor avea acces la specialiști autorizați Tradeville care vor îi vor ajuta la utilizarea instrumentelor tehnice și de analiză fundamentală oferite de IG Markets. De asemenea, vor avea acces la webinarii, folositoare în utilizarea platformei și gestiunea riscurilor.

În plus, traderii români vor avea acces la un pachet gratuit de grafice avansate, peste 100 de indicatori de analiză tehnică, o interfață integrată în platforma web, opțiunea de personalizare a planurilor și a graficelor
“tick-by-tick” actualizate în timp real.

Prin acest parteneriat, ne adresăm cererii existente pe piața românească pentru acest tip de instrumente, în condiții de autorizare și de supraveghere de către Autoritățile de Supraveghere din România și Marea Britanie. Vizăm pentru acest serviciu persoanele cu experiență investițională, care înțeleg mecanismele bursiere, corelația dintre diverși indicatori macro, efectele tranzacționării în marjă și mecanismul de multiplicare a câștigurilor, dar și a pierderilor
a declarat Mihaela Ioana Bîciu, Director General S.S.I.F. Tradeville S.A.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 25 Iunie 2022, 01:14
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter