CARIERE

Complete Training propune un concept de servicii integrate de limbă engleză disponibil 24/7

03 februarie 2016, ora 15:11 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
angajati.jpg
Compania Complete Training lansează un concept de servicii în limbă engleză: English Hub. Proiectul propune o altfel de abordare, oferind servicii exclusiv în limba engleză, realizate alături de o echipă pluridisciplinară, formată din traducători, interpreți, traineri și project manageri. În plus, cererile de traduceri sunt preluate 24/7, un serviciu unic pe piața de profil românească.

Proiectul a luat ființă în luna aprilie a anului 2015, ca urmare a feedback-ului pozitiv primit de la partenerii ce au beneficiat de serviciile de training, traduceri și interpretariat. Acesta cuprinde o serie de servicii adaptate în funcție de nevoile și specificitățile clienților, astfel încât să răspundă cerințelor imediate: cursuri de limbă engleză (generală, de afaceri, limbaj specializat), limba română pentru străini, traduceri, proofreading,  transcriere, interpretariat,  audit lingvistic.
 

Punând accent pe dezvoltarea abilităților de comunicare și negociere, redactarea e-mailurilor și susținerea prezentărilor, cursurile de limbă engleză sunt susținute de traineri cu experiență în zona corporate și presupun o implicare activă a participanților.

Cursanții pot alege un sistem de predare individual, de pereche sau grupă, cu un regim standard sau intens, indiferent dacă nivelul său de cunoaștere a limbi este starter, beginner, pre-intermediate, intermediate, upper-intermediate sau advanced. În plus cursurile se pot ține chiar în sediul companiei, pe o durată scurtă, medie sau lungă.
 Străinii pot dobândi cunoștințe de limba română indiferent de focus: limbaj general, limbaj de afaceri, limbaj specializat, cursuri de pregătire pentru examenul internațional ECL.

English Hub răspunde și provocării traducerilor de texte cu limbaj general sau specializat alături de o echipă de translatori cu experiență atât în domeniul traducerilor cât și în domeniul de specializare aferent textelor traduse. În plus, evoluția traducerii textelor poate fi vizualizată în timp real. 

Alte servicii speciale ale conceptului English Hub sunt: transcrierea specializată (acțiunea de a transpune o sursa de limbaj vorbit, în timp real sau de pe un format deja înregistrat, în formă scrisă. Aceasta poate fi livrată fie pe hârtie, fie în format digital, toate transcrierile fiind realizate de o echipă de 2 persoane astfel încât din lucrarea finală să nu lipsească niciun element), interpretariat și auditul lingvistic, ce oferă o imagine exactă a cunoștințelor de limba engleză pe care le dețin angajații sau candidații pentru pozițiile vacante.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
ex: ipopescu@yahoo.com
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Duminica, 20 Mai 2018, 14:55
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter