CARIERE

Topul companiilor care vor oferi cele mai bune joburi in 2014

14 decembrie 2013, ora 00:07 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
J.jpg
Fie ca este vorba de management, diverse avantaje sau oportunitati multiple, unele companii stiu exact cum sa faca isi faca angajatii fericiti. Site-ul Glassdoor a lansat raportul anual ôEmployeesĺ Choice Awardö care masoara satisfactia angajatilor pe o scara de la 1 la 5, precum si experienta lor generala in cadrul companiilor. Vezi cine ocupa primele locuri.

Angajatii au fost rugati sa evalueze cat de multumiti sunt de firmele pentru care lucreaza, directorii generali, oportunitati in cariera, compensatiile si beneficiile primite, echilibrul munca-viata. De asemenea, salariati au fost intrebari daca ar recomanda compania pentru care lucreaza si unui prieten.

Topul Glassdoor, care se bazeaza exclusiv pe comentariile angajatilor si feedback-ul lor, prezinta 50 de companii pentru care sa lucrezi in 2014. Dupa ce anul trecut s-a clasat pe pozitia a 4-a, firma de consultanta Bain & Company a ajuns in acest an pe prima pozitie. Intre timp, Facebook a cazut de pe prima pozitie pana pe locul 5, comenteaza BusinessInsider.

Dintre cele 50 de firme din top, sapte s-au clasat printre cele mai bune companii pentru care sa lucrezi inca din 2009, cand Glassdoor a lansat primul clasament. Ele sunt Bain & Company, Google, Chevron, Qualcomm, National Instruments, Apple si CareerBuilder. De asemenea, exista 17 societati nou-intrate in top, printre care Twitter, Disney si Chick-fil-A.1. Bain & Company

CEO: Bob Bechek
Gradul de satisfactie al angajatilor: 4.4
Ce spun angajatii: ôRareori exista o zi plictisitoate, cu atat mai putin un proiect plictisitor.Problemele pe care le rezolvam se refera de obicei la ce scrie WSJ despre clientii nostri ľ provocari mari si complicate, intalnite in intreaga industrieö.

2. Twitter

CEO: Dick Costolo
Gradul de satisfactie al angajatilor: 4.4
Ce spun angajatii: ôEste echilibrul ideal intre distractie si munca foarte cool. Ai toate resursele necesare pentru a fi grozav. Tehnologie, mancare, bautura, benificii incredibile!ö

3. LinkedIn

CEO: Jeff Weiner
Gradul de satisfactie al angajatilor: 4.6
Ce spun angajatii: "LinkedIn este o companie mare si are un brand puternic, dar ceea ce-mi place cel mai mult este mediul in care lucrez fiecare zi. Scutere, concursuri de decorare, evenimente de strangere de fonduri caritabile, colegi amuzanti, alimente, cursuri de fitness, etc".

4. Eastman Chemical

CEO: Jim Rogers
Gradul de satisfactie al angajatilor: 4.6
Ce spun angajatii: ôCompaniei Eastman ii pasa de oamenii sai, prin oportunitati de training, avansarea in cariera si echilibrul munca-viataö.

5. Facebook

CEO: Mark Zuckerberg
Gradul de satisfactie al angajatilor: 4.6
Ce spun angajatii: ôBeneficii si avantaje excelente pentru angajati ľ ingrijire medicala, terapeut, acupunctura, sala de gimnastica si altele. Un alt bonus urias pentru mine, ca femeie, este suportul primit in aceasta comunitate tehnica, e destul de uimitorö.

6. Guidewire

CEO: Marcus Ryu
Gradul de satisfactie al angajatilor: 4.6
Ce spun angajatii: "Persoane inteligente, salariu bun si beneficii, o multime de posibilitati de a vedea cand ceva trebuie facut si fac. Recunoastere pentru eforturi si munca de calitate".

7. Interactive Intelligence

CEO: Donald E. Brown
Gradul de satisfactie al angajatilor: 4.4
Ce spun angajatii: "Mediu flexibil, personal cu calificare inalta, compensatii competititve, o conducere puternica. Compania are finante solide si se afla intr- perioada de crestere importantaö.

8. Google

CEO: Larry Page
Gradul de satisfactie al angajatilor: 4.1
Ce spun angajatii: ôO multime de persoane inteligente, avantaje fantastice. Am invatat mai mult aici decat invatat oriunde altundeva in istoria mea profesionala. Exista oameni care te pot invata intr-o ora mai mult dacat ai fost instruit in toata carieraö.

9. Orbitz Worldwide
á
CEO: Barney Harford
Gradul de satisfactie al angajatilor: 4.0
Ce spun angajatii: "Oameni grozavi - inteligenti, prietenosim care doresc sa impartaseasca din cunostintele lor. Atmosfera de lucru este fantastica ľ foarte interesant pentru a fi la locul de munca in fiecare ziö.

10.Nestle Purina PetCare

CEO: Pat McGinnis
Gradul de satisfactie al angajatilor: 4.1
Ce spun angajatii: "Oamenii sunt zambitori, fericiti, mereu dispusi sa iti dea o mana de ajutor sa faca un schims de cunostinte pentru a va ajuta sa faceti treaba cat mai bine. Beneficiile pentru sanatate sunt de top. Activitatea reprezinta o provocare, insa energizantaö.

Pentru a vedea toate companiile din top, consultati aici raportul ôEmployeesĺ Choice Awardö.

Citeste si:
Perspectivele de angajare: Doar 1 din 10 companii face recrutari la inceputul anului viitor
Criza a dublat piata locurilor de munca temporare. Ce industrii fac angajariá
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 26 Mai 2020, 09:38
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter