- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Vlad Merticaru paraseste agentia Babel Communications, dar ramane in comunicare

09 Jan, 13:43 • sergiu.mihalcea
Vlad Merticaru (foto), PR director al agentiei de comunicare Babel Communications, va parasi functia la sfarsitul saptamanii viitoare, indreptandu-se "catre noi proiecte de comunicare", potrivit propriilor declaratii.
Vlad Merticaru paraseste agentia Babel Communications, dar ramane in comunicare

„Au aparut oportunitati noi, dupa un timp simti nevoia sa rupi camasa si sa evadezi. Evoluezi, cresti si trebuie sa schimbi ceva”, a explicat Merticaru decizia de a parasi Babel.

„Va multumesc pentru colaborarea pe care am avut-o in prezent si va anunt ca incepand cu luna ianuarie voi inceta activitatea la Babel Communications, indreptandu-ma catre dezvoltarea unor noi proiecte de comunicare si de business”, a spus acesta in mailul emis vineri catre colaboratori.

Merticaru (34 ani) are o experienta de aproape 8 ani in domeniul comunicarii, iar la Babel Communications activeaza din mai 2007.

Este absolvent al Scolii Superioare de Jurnalism si detine doua mastere, unul in HR & Comunicare Manageriala la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii si al doilea in HR si Comunicare la SNSPA.

Anterior de Babel, acesta a mai lucrat pentru Red Apple Communications, Raiffeisen Bank si Electrica.