- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Credit de 200 milioane de dolari pentru grupul Rompetrol

14 Mar, 16:40 • Redactia DailyBusiness
Grupul Rompetrol a accesat un imprumut sindicalizat in valoare de 200 milioane de dolari de la UniCredit Bank Austria AG, Citi, JP Morgan si Royal Bank of Scotland (RBS).
Credit de 200 milioane de dolari pentru grupul Rompetrol

Firma globala de avocatura White & Case a acordat consultanta UniCredit Group, in calitate de coordonator unic si agent.

Aceasta tranzactie complexa a implicat analiza, interpretarea, negocierea si incorporarea in documentatia contractuala a unui numar important de elemente specifice tranzactiilor transfrontaliere, incluzind aspecte tinand de legislatia din Marea Britanie, Kazahstan, Olanda si Romania.

„Tranzactiile de tip ‘club deal’ au devenit un etalon in mediul de finantare actual, iar incheierea cu succes a negocierilor privind o tranzactie de o asemenea valoare considerabila este incurajatoare avand in vedere contextul international actual caracterizat de o reticenta sporita fata de risc”, a declarat Delia Pachiu, partener in cadrul biroului White & Case Bucuresti.

Echipa White & Case care a asistat UniCredit a fost condusa de Simona Petrisor, sub coordonarea partenerilor Delia Pachiu si Jonathan Weinberg, si a fost formata din avocati din cadrul birourilor firmei din Bucuresti, Praga si Almaty.

White & Case LLP este o firma de avocatura globala, avand avocati in 38 de birouri din 26 de tari. Biroul din Bucuresti s-a deschis la inceputul anului 2008.