COMPANII, REAL ESTATE

Doi fosti ministri, trimisi in judecata pentru un prejudiciu de peste 8 mil. euro adus statului roman

16 decembrie 2010, ora 13:53 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Tudor Chiuariu si Zsolt Nagy, fosti ministri, au fost trimisi in judecata alaturi de alte patru persoane de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) din cauza unui prejudiciu de peste 8 mil. euro adus statului roman.
"In perioada anilor 2005 - 2007, printr-un sir de acte nelegale, reprezentantii companiei Posta Romana au contribuit la trecerea unui imobil din proprietatea publica a statului roman in proprietatea privata a Imopost Developments", se arata intr-un comunicat al DNA.

In acest demers "au fost implicati si doi membri ai Guvernului Romaniei prin emiterea unui act normativ cu scopul de a "clarifica" situatia juridica a terenului si a favoriza astfel Imopost Developments", se mai arata in comunicat.

Prin trecerea in proprietatea privata a terenului Postei Romane din Calea Victoriei, statul roman a fost prejudiciat cu suma de 8,62 mil. euro, potrivit reperezentantilor DNA.Pe langa Tudor Chiuariu, fost ministru al Justitiei, si Zsolt Nagy, fost ministru al Comunicatiilor, au mai fost trimisi in judecata si trei directori ai Postei Romane si evaluatorul terenului in cauza.

Dosarul a fost trimis spre judecare la Inalta Curte de Casatie si Justitie.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 25 Noiembrie 2020, 05:06
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter