- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Economie

SIF Muntenia intra pe piata spitalelor private cu o investitie de 12 milioane de euro

04 May, 11:57 • Redactia DailyBusiness
SIF Muntenia a investit 12 milioane de euro in primul spital privat din Pitesti. Muntenia Medical Hospital are peste 25 specialitati, doua sali de operatie si o capacitate de 32 de paturi.
SIF Muntenia intra pe piata spitalelor private cu o investitie de 12 milioane de euro

Societatea isi propune sa continue acest proiect regional, care sa devina o linie de business in cadrul strategiei de investitii.

Spitalul dispune de facilitati de diagnostic si tratament pentru investigarea bolilor retinei si a glaucomului, prin tomografie in coerenta optica retiniana, angiofluorografie retiniana computerizata, campimetrie cu perimetru computerizat Humphrey.

De asemenea, se pot efectua investigatii pentru stabilirea diagnosticului si a conduitei terapeutice ulterioare: colposcopii, fibroscopii, ecografii 4D (Morfologie fetala), ecografii transvaginale; tomografii computerizate cardiace, tratamente dermatologice cu Dermatolight 500-3 cu 3 module fototerapeutice indicat in tratamentul primar in psoriazis, neurodermita, vitiligo, acnee.

Afectiunile ce necesita tratamente medicamentoase cu supraveghere medicala atenta cum ar fi chimioterapia bolnavilor oncologici, tratamentele cu imunosupresoare pentru afectiunile reumatismale, sau monitorizarea bolnavului diabetic vor putea fi tratate in regim de spitalizare de zi.

Astfel, SIF Muntentia intra pe o piata dominata de jucatori ca MedLife, Medicover, Regina Maria, Medsana sau Sanador.

SIF Muntenia are un capital social in valoare de 80,7 milioane lei si o valoare de piata de 686 milioane lei.