FINANTE-BANCI

Credit Europe Bank vrea sa-si majoreze capitalul social cu 675 mil. lei

09 septembrie 2013, ora 14:37, autor(i): Andreea Radu 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
CreditEuropeBank1-mare.jpg
Credit Europe Bank Romania intentioneaza ca in perioada urmatoare sa majoreze capitalul social al bancii de la 675 milioane de lei la 763,6 milioane de lei (cu echivalentul a aproximativ 20 mil. euro), prin aport in numerar.

Majorarea de capital va avea loc prin intermediul unei emisiuni de actiuni care va fi oferita spre subscriere actionarilor bancii.

“Prin decizia de a isi majora capitalul social Credit Europe Bank reconfirma angajamentul bancii pentru prezenta pe termen lung pe piata locala. Sumele atrase vor fi directionate in principal pentru sustinerea activitatii de creditare precum si pentru alte activitati care conduc la consolidarea indicatorilor de performanta ai bancii”, spun oficialii institutiei.

Calendarul acestei actiuni urmeaza sa fie stabilit in perioada imediat urmatoare desfasurarii Adunarii Generale a Actionarilor a Credit Europe Bank Romania din data de 16 septembrie 2013.In 2013 Credit Europe Bank (Romania) S.A. aniverseaza 20 de ani de prezenta pe piata locala. Membra a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, banca activeaza inca din 1993 sub titulatura Banca de Credit Comercial si Industrial, ulterior ca Finansbank (2000) si apoi, din 2007, in urma unui proces de rebranding, sub numele de Credit Europe Bank Romania.

In Romania, Credit Europe Bank ofera produse si servicii catre aproximativ 500.000 de persoane fizice, IMM-uri si corporatii, prin intermediul unei retele alcatuite din 70 de sucursale, agentii si puncte de lucru, precum si prin canale alternative de distributie: ATM-uri, POS-uri, servicii de Internet si Phone Banking.

Citeste si: Credit Europe Bank, condusa de o romanca dupa plecarea lui Omer Tetik
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 16 Iunie 2019, 00:25
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter