- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Dacia livreaza 102 vehicule Logan Bancii Comerciale Romane

20 Apr, 10:26 • Redactia DailyBusiness
Automobile Dacia va livra Bancii Comerciale Romane (BCR) un lot alcatuit din 102 vehicule Logan berlina. Acestea vor intra in posesia BCR in cursul lunii aprilie si vor fi utilizate de catre unitati si subsidiare ale bancii de pe intreg teritoriul tarii.
Dacia livreaza 102 vehicule Logan Bancii Comerciale Romane

Valoarea contractului nu a fost precizata.

Pentru vehiculele comandate, BCR a ales versiunea de echipare Laureate, atat cu motorizare diesel (1.5 dCI 75CP), cat si motorizare pe benzina (1.2 16V 75 CP). Toate masinile sunt dotate cu aer conditionat si proiectoare de ceata.

„Banca Comerciala Romana sustine economia romaneasca nu doar ca principal finantator, ci si cumparand produse romanesti. BCR a ales masinile fabricate de Dacia la Mioveni pentru ca Logan este modelul care a raspuns cel mai bine cerintelor companiei in ceea ce priveste confortul, consumul de carburant si raportul echipare/pret”, a declarat Diana Hudymac, director executiv group large corporate in cadrul BCR.

Noul lot de vehicule Dacia ridica la aproximativ 30% ponderea autoturismelor romanesti in cadrul flotei detinute de BCR, precizeaza reprezentantii bancii.

Grupul BCR a inregistrat in 2010 un profit de 465 milioane de lei (110 milioane de euro), cu 46,7% mai scazut fata de 2009, cel mai slab rezultat de la privatizarea bancii.