FINANTE-BANCI, IT&C

Fintech-urile din Europa pot accesa fonduri de 100 de milioane de dolari de la Visa

06 iunie 2018, ora 14:25 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Plati-Contactless-32-29071.jpg
Companiile fintech din Europa vor fi primele care vor putea accesa noul programde investiţii de 100 milioane de dolari al Visa, ce susţine dezvoltarea soluţiilor de plată. Startup-urile pot adera la acest program în doar patru săptămâni.

Începând cu luna iulie, startup-urile fintech din Europa pot beneficia de accesul la reţeaua globală Visa în doar patru săptămâni. Noul program FinTech fast-track oferă o conectare rapidă şi taxe mai mici pentru a ajuta startup-urile aflate într-un stadiu incipient să beneficieze de avantajele reţelei globale Visa pentru a-şi dezvolta propriile idei.  

Mai mult, Visa a lansat un program de investiţii de 100 milioane de dolari la nivel european pentru a sprijini ecosistemul fintech care se află în plină dezvoltare în Europa şi pentru a-şi creşte investiţiile în startup-uri.  

“Asistăm la o perioadă efervescentă a industriei plăţilor în Europa. Noile reglementări, combinate cu schimbările majore în comportamentul consumatorilor şi dezvoltările tehnologice rapide au transformat Europa într-o regiune unde noile idei prind viaţă în fiecare zi. Astfel, se creează o oportunitate incredibilă pentru companiile de plăţi existente în piaţă şi cele nou apărute, aceea de a oferi modalităţi de plată mai simple şi mai sigure care sunt dorite de către consumatori”, a declarat Charlotte Hogg, CEO-ul Visa în Europa, în intervenţia sa de la conferinţa Money 20/20 în Amsterdam.  “Ne manifestăm deschiderea către toţi jucătorii din piaţă care pot beneficia de acoperirea, capabilităţile şi securitatea oferite de reţeaua noastră globală pentru a-şi dezvolta afacerea”, a mai menţionat Charlotte Hogg.  

Programul Visa Fast-Track

Un element cheie al colaborării companiei Visa cu fintech-urile este inițiativa prin care punem la dispoziția startup-urilor o modalitate rapidă prin intermediul căreia acestea pot beneficia de accesul la reţeaua Visa în doar patru săptămâni.   Visa va colabora cu partenerii săi pentru a sponsoriza startup-urile care doresc să participe la acest program și să ofere consumatorilor și comercianților experiențe de plată digitale inovatoare.  

La lansarea programului, Visa va colabora cu Contis, furnizorul unei platforme alternative de servicii bancare, plăți și procesare. Programul va fi lansat în iulie și inițial se va concentra pe startup-urile din Marea Britanie, care își pot exprima deja interesul accesând următoarea adresă: www.visaeurope.com/fintech. Alte piețe europene vor fi adăugate curând, iar ulterior se intenționează extinderea programului la nivel mondial.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 20 Mai 2019, 10:32
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter