IT&C

Lenovo intra pe piata consolelor de jocuri video

30 august 2010, ora 13:15   | 1 comentariu publicat
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
ebox.jpgmedie.jpg
Lenovo, cel mai mare producator de PC-uri din China, a anuntat ca va lansa o consola de jocuri video anul acesta, pentru a concura cu Wii, Xbox 360 si PS3 pe o piata aflata in plina expasiune, potrivit AFP.
Compania a dezvoltat deja un prototip al consolei anuntate, numite eBox, si a infiintat o noua companie, Beijing eedoo Technology, care sa o produca si sa o comercializeze.

eBox-ul, care poate fi conectata la un televizor HD si la Internet, este o consola fara controler, care poate fi utilizata prin intermediul gesturilor, potrivit reprezentantilor companiei.

Consola va fi lansata pana la sfarsitul anului, in China, dupa care si in regiunea Asia-Pacific si pe alte piete.eBox ar fi a doua consola din lume care va functiona ajutorul tehnologiei cu senzor de miscare. Primul model de acest fel a fost anuntat de Microsoft pentru Xbox 360, versiune care va fi lansata in noiembrie.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Jocuri PC a spus:
07/09/2010 13:38
Probabil vor reusi sa vanda un numar destul de mare de console cand va fii lansat, dar genul acesta de consoloa nu ma prea atrage.
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 13 Iulie 2020, 21:11
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter