- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Producatorul de jocuri Take Two si-a redus estimarile pentru urmatoarele trimestre

14 Jul, 10:27 • Redactia DailyBusiness
Producatorul de jocuri video Take Two Interactive si-a redus estimarile financiare pentru urmatoarele doua trimestre din cauza vanzarilor mai slabe decat asteptarile in retail, precum si a amanarii lansarii jocului Bioshock 2, a scris Reuters.
Producatorul de jocuri Take Two si-a redus estimarile pentru urmatoarele trimestre

Compania cu sediul in New York estimeaza ca vanzarile pentru trimestrul ce se va incheia pe 31 iulie vor fi intre 120-130 mil. $, comparat cu previziunile initiale facute in mai, de 145-165 mil. $.

Vanzarile companiei pe trimestrul patru, ce se va incheia pe 31 octombrie, se vor incadra intre 350 si 400 mil. $. Estimarile anterioare situau veniturile intre 420 si 500 mil. $.

Intr-o conferinta de presa cu investitorii, Strauss Zelnick (foto), presedintele companiei, a subliniat ca o parte din problemele Take Two sunt cauzate de retailerii ce sunt mult mai prudenti si evita sa tina stocuri prea mari in magazine.

De asemenea, compania a anuntat ca va amana lansarea Bioshock 2, unul dintre cele mai asteptate jocuri ale sale, „pentru a asigura timpul necesar dezvoltatorilor sa se asigure de calitatea sa”.

Purtatorul de cuvant al Take Two a declarat ca, cel mai probabil, Bioshock 2 va fi lansat in prima jumatate a lui 2010. Initial, jocul ar fi trebuit sa iasa pe piata in a doua jumatate a anului curent.

Take Two a mai produs seriile Grand Theft Auto, Max Payne sau Mafia.