IT&C, CARIERE

Schimbari de varf la UPC Romania: Jack Mikaloff, inlocuit de Severina Pascu

11 noiembrie 2010, ora 10:54 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Severina Pascu, noul CEO, activeaza in UPC Romania din 2008
Severina Pascu, noul CEO, activeaza in UPC Romania din 2008
Severina Pascu, actualul CFO al UPC Romania preia functia de CEO al companiei incepand cu 1 ianuarie 2011, inlocuindu-l pe Jack Mikaloff, care se retrage definitiv din activitate la finalul anului, au anuntat joi reprezentantii companiei.
Jack Mikaloff a ocupat pozitia de CEO al UPC Romania din 2008, venind cu o experienta vasta acumulata in diverse functii in cadrul Liberty Global, precum cea de CEO al UPC Franta si cea de director al diviziei de business UPC Europa.

Mikaloff se retrage dupa o cariera de 40 de ani, din care un deceniu in cadrul grupului UPC.

Severina Pascu este CFO al UPC Romania din 2008. Intre 2005 si 2008, a ocupat pozitia de director in cadrul CAIB Romania, una dintre principalele banci de investitii din Europa Centrala. In perioada 2000 - 2005, Pascu a lucrat in conducerea companiei americane de telecomunicatii prin cablu Metromedia International.Ea si-a inceput cariera in 1996 la KPMG Romania continuand-o ulterior in Marea Britanie. Este economist acreditat pe plan international si este absolventa a Academiei de Studii Economice Bucuresti.

UPC Romania este una dintre cele mai mari companii de comunicatii prin cablu din tara. Retelele UPC Romania deservesc, in acest moment, peste 1.156.000 de clienti in 200 orase.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 28 Mai 2020, 02:31
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter