- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Orange ofera gratuit cartele prepay, exclusiv pentru comenzile online

02 Apr, 13:28 • Redactia DailyBusiness
Operatorul telecom Orange Romania a lansat miercuri o oferta prin care compania ofera gratuit, dupa o comanda online, o cartela SIM, care este livrata de asemenea gratuit la domiciliul viitorului utilizator, a anuntat operatorul.
Orange ofera gratuit cartele prepay, exclusiv pentru comenzile online

Cartelele Orange PrePay comandate pe internet sunt livrate gratuit la domiciliul clientului, iar la activare clientul primeste automat 10 minute si 10 mesaje scrise in retea. Oferta este disponibila exclusiv pentru comenzile online.

Totodata Orange Romania, lider ca venituri si numar de utilizatori pe piata de telefonie mobila din tara, ofera pentru fiecare euro reincarcat un bonus de 10 minute si 10 mesaje scrise in retea.

„De exemplu, daca clientii reincarca 2 euro in contul PrePay acestia primesc 20 minute de convorbiri si 20 mesaje scrise in retea. Pentru 25 de euro valoare reincarcata, in contul PrePay se vor acumula 250 de minute si 250 de mesaje scrise in retea, in plus fata de cei 5 euro bonus standard pentru reincarcare. La prima reincarcare din fiecare luna, clientii Orange PrePay mai primesc un bonus egal cu jumatate din valoarea reincarcata, pentru sume cuprinse intre 4 si 25 de euro. De exemplu, daca fac o reincarcare cu 5 euro, clientii primesc in cont 7,5 euro”, conform oficialilor companiei.

Pe langa acestea, Orange ofera si o reducere de 50% din pretul oricarei optiuni de „Internet pe mobil”. Astfel, clientii isi pot activa o optiune „Internet pe mobil” care include 100 MB de trafic si acces nelimitat in portalul Orange World la 2 euro/luna in loc de tariful standard de 4 euro/luna.

Orange este lider de piata in Romania cu 10.355.000 de clienti si este parte a grupului France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicatii din lume, cu peste 182 milioane de clienti pe cinci continente.

La sfarsitul lunii decembrie 2008, Orange Romania avea venituri de 1.31 miliarde de euro, ceea ce reprezinta o majorare cu 6.2% pe baza comparativa fata de valoarea veniturilor la sfarsitul anului 2007.