LIFESTYLE

Gallo Nero Dorobanți, redeschis după o investiție de 100.000 euro

15 februarie 2016, ora 17:09 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
gallo1.jpg
Restaurantul din zona Charles de Gaulle a trecut la finalul anului 2015 printr-o renovare semnificativă, schimbându-și structura, managementul, staff-ul și meniul, pentru a putea oferi clienților de aici servicii de același nivel cu cele din Decebal.

Gallo Nero Decebal a fost înființat în urmă cu zece ani ca restaurant pentru pește și fructe de mare, unul dintre printre primele locații cu scoici și melci din Capitală, care a rezistat cu perioadei de criză.

Rebrandingul Gallo Nero Dorobanți a vizat o restructurare completă a spațiului, sub viziunea arhitectului Victor Grosu, care a marjat pe un stil contemporan, adaptat clădirii și zonei corporate. Spațiul interior are 50 de locuri și a fost extins cu o terasă acoperită de 40 de locuri, ce va fi deschisă la finalul lunii martie.


Barul, construit de la zero pentru a deveni element central al spațiului, este din marmură albă, cu blat din Krion, iar polițele pentru depozitare sunt iluminate cu led. S-a optat pentru parchet natur și o iluminare cu corpuri de tip pendul.

În urmă cu 3 ani, în zona Charles de Gaulle s-a deschis Gallo Nero Prime, care a împrumutat identitatea locației din Decebal dar a funcționat cu un management diferit, distanțându-se de spiritul locației din Decebal.
Redeschiderea și rebrandingul Gallo Nero Dorobanți a vizat schimbarea completă a staff-ului, meniului și ambientului. Gallo Nero Dorobanți oferă acum și 12 locuri de parcare, pe Str. Mora colț cu Calea Dorobanților.


Meniul anterior a fost schimbat, fiind acum adaptat specificului autentic italienesc al Gallo Nero, incluzand supa Gallo Nero de pește cu fructe de mare, pastele cu fructe de mare, cozze (midii), tagliattelle Gallo Nero.

Și staff-ul Gallo Nero a fost înnoit, o parte din personal, inclusiv managementul și unul din Chefi, provenind de la locația din Decebal.


Portofoliul de vinuri enumeră peste o sută de etichete, dintre care 60% sunt italiene și internaționale și restul românești.

În urma procesului total de renovare și după deschiderea din primăvară a terasei, investitorii se așteaptă la  un număr de 80-100 clienți/ zi, ce vor genera o creștere cu 50% a businessului.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 18 Septembrie 2019, 17:21
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter