- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

O carte aparuta pe Internet ar putea aduce venituri de 117.000 lei in Romania

11 Jun, 11:08 • cristina.mihai
Editura Leda, detinuta de Grupul Editorial Corint, estimeaza venituri de 117.000 lei din vanzarile romanului aparut pe Internet "Cartea fara nume", semnat Anonymous si scos pe piata din Romania saptamana trecuta.
O carte aparuta pe Internet ar putea aduce venituri de 117.000 lei in Romania

Romanul a fost lansat in cadrul targului de profil BookFest, are un tiraj mediu pentru piata romaneasca de 3.000 de exemplare si costa 39 lei, au declarat, pentru DailyBusiness, reprezentantii companiei.

Aceasta carte este un bestseller international, care a aparut initial pe un site din Marea Britanie si apoi a fost preluata de edituri.

„Numai cei cu inima curata pot privi in paginile acestei carti. Fiecare pagina pe care o intorci, fiecare capitol pe care il citesti, te vor aduce mai aproape de sfarsit”, scrie Anonymous.

„Nu toti vor reusi. Intrigile si stilurile, multe si diferite, pot deruta si ameti. Si in tot acest timp in care vei cauta adevarul, el va fi chiar acolo, in fata ta. Se va pogori intunericul si va aduce cu sine mult rau. Iar cei care au citit cartea s-ar putea sa nu mai vada lumina zilei niciodata”, avertizeaza autorul.

Povestea poate fi rezumata astfel: Sanchez, barmanul, El Santino, bossul crimei, cativa vanatori de recompense si un ucigas platit imbracat ca Elvis, doi calugari nemilosi, un detectiv de la Departamentul de Investigatii Supranaturale, un politist pensionar care nu poate sta deoparte, un luptator cu pumnii pe un Harley Davidson, si o intreaga sleahta de ticalosi nemernici se intalnesc pe strazile pline de violenta din Santa Mondega. Curand, o eclipsa totala de soare va arunca orasul in intuneric, si totul va fi scaldat in sange.