- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Asesoft: Adrian Ursu si Oana Stancu au fost dati afara pentru ca erau oamenii lui Vantu

01 Apr, 16:45 • Redactia DailyBusiness
Jurnalistii Adrian Ursu si Oana Stancu au fost concediati de la Realitatea Media din cauza relatiei lor directe cu Sorin Ovidiu Vantu, se arata intr-un comunicat al Consiliului de Administratie al Asesoft, care manageriaza Realitatea Media.
Asesoft: Adrian Ursu si Oana Stancu au fost dati afara pentru ca erau oamenii lui Vantu

„Decizia de a nu mai colabora cu Adrian Ursu si Oana Stancu a avut legatura cu relatia lor directa cu Sorin Ovidiu Vantu”, se precizeaza in comunicat.

Pe de alta parte, reprezentantii companiei de management au mentionat ca „Asesoft nu s-a implicat in politica editoriala. Deciziile asupra continutului editorial le iau jurnalistii Realitatea Media”.

Reprezentantii Asesoft au mai spus ca afirmatiile membrilor Consiliului de Administratie al Realitaea Media aduc prejudicii firmei.

„Asesoft respinge orice implicare a Consiliului de Administratie al Realitatea Media in redactie, cu sau fara agenti de paza plasati langa jurnalisti. Orice litigiu intre Asesoft si Realitatea Media trebuie rezolvat in instanta”, se mai arata in comunicatul companiei, publicat de Realitatea.net.