- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Andrei Rosca s-a retras din Empower.ro si i-a cedat partenerului 40% din actiuni

29 Oct, 11:39 • emanuel.ceciu
Antreprenorul Andrei Rosca a vandut 40% din actiunile detinute la proiectul online de dezvoltare personala Empower.ro lui Ionut Ciurea, acesta ramanand actionar majoritar cu 90% din proiect, a declarat Rosca pentru DailyBusiness.ro.
Andrei Rosca s-a retras din Empower.ro si i-a cedat partenerului 40% din actiuni

Restul de 10% din actiuni raman in proprietatea lui Rosca, care insa nu se va mai implica in activitatea manageriala.

Proiectul a fost lansat in mai 2008, actiunile fiind detinute in mod egal de Rosca si de Ciurea. „Am cedat 40% din actiunile detinute la Empower.ro pentru a ma axa pe proiectul fondat de mine, Bookblog.ro. Valoarea tranzactiei nu o pot spune, este si greu de calculat intrucat parte din dealul initial imi permitea sa vand si publicitate pe Empower”, a spus Rosca.

El considera in continuare ca Empower.ro are foarte mare potential de crestere. „Nisa pe care se afla proiectul va exploda in urmatorii 2-3 ani”, spune acesta. „Raman implicat in Empower doar cu rolul de consultant, pe termen nedeterminat, atat cat voi simti ca pot sa ii fiu de ajutor lui Ionut. El va duce greul de acum inainte, el va avea 100% drepturi de decizie”, a mai spus Rosca.

Acesta este si membru in board of advisors al Bakemono, unde actionar majoritar este Dorin Boerescu.

In curand, DailyBusiness.ro va publica un interviu cu Andrei Rosca, in care veti putea afla planurile sale de viitor precum si perspectivele de business ale Bookblog.ro