- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Lowe Romania a anuntat achizitia a 80% dintr-un business fondat de Alex Visa si Dorin Boerescu

16 Dec, 17:57 • Redactia DailyBusiness
Grupul Lowe Romania a anuntat miercuri intrarea in actionariatul agentiei interactive Hyperactive, fondata in urma cu mai bine de 1 an de Alex Visa (foto) si Dorin Boerescu. Lowe a preluat 80% din afacere, prin agentiile Lowe&Partners si Initiative, iar Visa ramane cu 20%. Astfel, Dorin Boerescu, care controla 30% din firma, iese din acest business.
Lowe Romania a anuntat achizitia a 80% dintr-un business fondat de Alex Visa si Dorin Boerescu

Cele 80 de procente achizitionate sunt impartite in mod egal intre agentia de publicitate Lowe&Partners si Initiative Media – agentia de media a grupului, conform reprezentantilor Lowe Romania.

Valoarea tranzactiei nu a fost facuta publica.

Compania de marketing interactiv condusa de Alex Visa va fi integrata, in urma tranzactiei, in grupul de comunicare format din Lowe & Partners, Initiative, Medic One, Lowe PR, Brand Connection si Scholz & Friends.

Alex Visa si Dorin Boerescu au fondat Hyperactive in martie 2008, pozitionand agentia pe nisa serviciilor de publicitate intercativa full service, cu expertiza in marketing interactiv, dezvoltare de site-uri web, SEO, campanii media online si proiecte speciale. Printre clientii Hyperactive se numara companii ca ING Bank, Renault, Clal Romania, Ciel sau Avon.

Alex Visa este certificat Google AdWords si Google Analytics IQ, iar HyperActive este companie certificata Google AdWords.

Dorin Boerescu este implicat in prezent, in calitate de actionar si fondator, in business-urile Agrafa Print Services – tipografie digitala cu livrare, agentia de publicitate Godmother si brokerul de productie publicitara Tiparituri.ro

Actionariatul Hyperactive SRL era compus, inaintea tranzactiei, din Dorin Boerescu (30%), Liviu-Catalin Mircea (30%), Alexandru Visa (30%) si Godmather SRL (10%).