- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

6,1 milioane de euro pentru un nou complex comercial Dragonul Rosu

22 May, 16:10 • Redactia DailyBusiness
Niro Investment Group a investit 6,1 milioane de euro in cel de-al saptelea complex comercial Dragonul Rosu, care va fi inaugurat pe 29 mai, au declarat reprezentantii companiei.
6,1 milioane de euro pentru un nou complex comercial Dragonul Rosu

Complexele comerciale sunt parte din proiectul China Town, desfasurat in raza comunei Dobrotesti si paralel cu soseaua Colentina.

„Inaugurarea Dragonului Rosu, cu numarul 7, reprezinta un pas inainte catre obiectivul nostru, lansarea complexului China Town, care se va intinde pe aproximativ 55 hectare”, a afirmat Ion Badea, directorul de comunicare al Niro Investment Group, citat de NewsIn.

„Complexul va dispune de zona comerciala extinsa, spatii de birouri, zona imbiliara si o zona expozitionala”, a mai spus Badea.

Centrul comercial va avea o suprafata construita de 18.250 metri patrati, parter plus etaj, si va cuprinde peste 370 de magazine. Noul complex comercial va avea parcari corespunzatoare, precum si organizarea unei retelei de transport intern si extern gratuit.

Intregul proiect China Town va include si o zona permanenta de expozitie de 100.000 metri patrati, un hotel si o cladire de birouri, aproximativ 600 de apartamente si un mall.

Niro Investment Group este o companie cu activitati in domeniul comertului, imobliar, constructii, servicii de paza si protectie.

Principala companie a grupului, Niro Investment a inregistrat anul trecut afaceri in valoare de peste 60 milioane de euro, in crestere cu 60% comparativ cu 2006. In acelasi interval, profitul a crescut cu 76%, raportat la nivelul de 5,7 milioane de euro, realizat in 2006.

Compania Dragonul Rosu a fost infiintata in 2003 si reprezinta coompania din grupul de firme Niro ce dezvolta proiectul China Town.