- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Cat a costat bazinul din Londra unde se antreneaza Camelia Potec

26 Jul, 14:13 • Redactia DailyBusiness
Campioana olimpica de la Atena, Camelia Potec, se antreneaza pentru Jocurile Olimpice de la Londra la cel mai modern bazin de inot, Aquatic Center (foto).
Cat a costat bazinul din Londra unde se antreneaza Camelia Potec

Centrul a fost proiectat in 2004, inainte ca Londra sa fie desemnata drept gazda Olimpiadei din 2012, de arhitectul Zaha Hadid, castigator al Premiului Pritzker. Costul constructiei s-a ridicat la suma de 269 de milioane de lire sterline, echivalentul a 345,5 milioane de euro.

[img=3145][/img] Potec (foto) va inota pentru aur la 400 si 800 de metri, dar pana la medalie e drum lung. O recunoaste chiar ea, intr-un scurt interviu acordat TVR: „Primul pas, si cel mai greu, dupa parerea mea, este sa ajung in finala. Eu sper sa fiu la un randament maxim exact atunci cand trebuie”, a declarat Camelia Potec.

Dupa ce va incheia concursul de natatie, Camelia va merge direct la Wimbledon, unde ii va tine pumnii colegei sale de camera, Sorana Carstea: „Cu siguranta ca voi fi acolo, in tribune, sa o incurajez”, a mai spus campioana.

Jocurile Olimpice de la Londra vor putea fi urmarite din 27 iulie in direct pe TVR 1, TVR 2, TVR 3 si TVR HD, dar si pe jo2012.tvr.ro, site-ul romanesc oficial al Jocurilor Olimpice de la Londra.

Ceremonia oficiala de deschidere se transmite simultan la TVR 1, TVR HD si jo2012.tvr.ro, vineri, de la ora 23.00 si va fi comentata, pentru romani, de Alina Alexoi si Sorin Hobana.

Astazi, 26 iulie, TVR 2 si jo2012.tvr.ro ofera iubitorilor fotbalului primele trei meciuri, de la ora 16.45.